Hvordan lage gotiske Belly Dance Hodepynt

August 23 by admin

Hvordan lage gotiske Belly Dance Hodepynt


Magedans headpieces består vanligvis av en type skjerf eller pannebånd som passer over pannen med noen form for gnisten utsmykning. Dekorasjonen kan være enkle perler eller glitrende juveler, og kan se ut som en tiara eller være pyntet med frynser. En gotisk headpiece er sannsynlig å funksjonen kjeder som festes rundt hele hodet. Denne typen hovedstillingen festes med Bobby pinner eller innebygde barrettes og det er designet for å bevege seg med danseren. Designe og lage grunnstillingen er enkel.

Bruksanvisning

1 Velg smykker kjede i form, tykkelse og design du ønsker. Chain blir fort tung, så bør du vurdere vekten nøye når du gjør ditt valg.

2 Pakk kjedet rundt hodet slik at den krysser din panne punktet mellom hårfestet og øyenbryn. Baksiden av kjeden bør passe godt over håret og godt over nakken. Knip kjedet på riktig lengde. Kutt kjettingen på dette punktet ved hjelp av wire cutters.

3 Finn eller lage to barrettes som er jeweled. Du kan ofte finne gamle brosjer i antikvitetsbutikker eller sparsommelighet butikker. Fjern tilbake pinnen og lim og wire brosje til barrette. Hver kan være forskjellige i design.

4 Legg ut kjeden horisontalt på arbeidsbordet. Plasser barrettes i håret over ditt tempel eller øret. Mål fra barrette til barrette hele pannen. Kutt kjettingen på denne lengden.

5 Plasser en barrette på den avskårne enden av sentrum pannen kjeden på hver side. Dette vil gi deg den riktige avstanden for barrettes. Bruk hoppe ringer eller smykker tråd å feste kjettingen til barrettes på hver ende. En o-ring er en rund tråd med et kutt. Ringen er tredd mellom en kjede og en løkke og kuttet er lukket med nebbtang. Smykker tråd er tredd gjennom den enden av kjeden og gjennom en åpning på barrette og vridd tett for å sikre med den ekstra ledning avskåret og til slutt tilbaketrukket slik at den ikke vil berøre hodet.

6 Løft opp sentrum kjeden og barrettes og test plass foran på hodebånd til hodet. Dette er tiden for å justere bredden eller passe hvis du må. Plasser kjedet tilbake på arbeidsbordet. Måle bredden av hver barrette og kutte den kombinerte målingen av den gjenværende kjeden igjen på bordet. Fest hver ende av baksiden av hodebøylen kjeden til en barrette på samme måte som du gjorde i trinn 5. Test passe din hodebånd igjen.

7 Gjør tunger kjeder av jevnt dele din kjedelengde i seksjoner 1-tommers (pluss eller minus). Skjær to-tommers lengder av kjetting og feste dem ved å hoppe ringer til kjeden hver tomme. Kjeden vil danne en halv runde form. Du kan legge til noen lengre kjede deler hvis du vil, men kjeden bør ikke være lang nok til å piske rundt og treffer øynene dine når du spinner.

8 Legg magedans mynter, juveler perler på headpins, paljetter fringe stykker og andre trimmer til kjeden for å skape nøyaktig den frisyren du ønsker. Ofte gotiske brikkene vil inneholde svart og svart skinn snor samt kjedene. For å lage dingler headpins, ta en headpin og skyv på perlene du vil den lengden du ønsker. Bøy den siste 1/4-tommers av pinnen horisontale bruker nebbtang. Curl 1/4-tommers end bruker rundtang skyve løkken på kjedet før du lukker åpningen med tang.

9 Legg lær snor ved å kutte skinn til lengden du ønsker med saks. Fest smykker crimps med løkker til hver ende med Crimptenger. Bruk hoppe ringer for å feste krympe sløyfe til kjeden med nebbtang.

Hint

  • Bygg design sakte og teste ut hvert element ved å prøve på headpiece. Dette vil tillate deg å se etter vekt og swing bevegelse før du gjør mange av elementene og oppdage at du ikke kan bruke dem. Elementer som viser bevegelsene dine vil forbedre dans.

Related Posts