Hvordan lage Gorgeous Braids

August 27 by admin

Hvordan lage Gorgeous Braids


Braids er svært allsidig og kan bli innarbeidet i nesten enhver frisyre. Fasjonable flettene er enkle å lage for både uformelle og elegante arrangementer. De er også den perfekte løsningen for sommerdager som de holder håret tilbake og ut av ansiktet. Avanserte flettet frisyrer kan ta litt øvelse for å utføre riktig. Det er best å begynne med enkle fletter og flytte til mer intrikate stiler som din pyntebånd ferdigheter fremgang.

Bruksanvisning

Princess Braid

1 Skill håret i fire like deler. Bruk en rotte-hale kam for å lage en seksjon på topp, bunn, venstre og høyre side av hodebunnen. Twist og fest hver del til hodebunnen med et hår klipp.

2 Slipp den øverste delen av håret. Bruk en bred kam for å fjerne eventuelle floker og glatter ut håret. Trekk den øverste delen av håret rett tilbake fra pannen.

3 separate den øverste delen av håret i tre like deler. Begynn en tredelt flette omtrent en tomme fra hårfestet. La flette fett og løs. Fest enden av fletningen med en elastisk hår band.

4 Gjenta pyntebånd prosessen med bunnen, venstre og høyre deler av håret. Kryss fire fletter på baksiden av hodebunnen på nakken. Tuck endene av hår under flettene.

5 Fest fletten bun med Bobby pinner. Pin tilbake løse hårstrå eller pakk dem rundt flettene. Sett frisyre med en lett hårspray. La korte smell å henge eller feie dem til side hvis ønskelig.

Crown Braid

6 Skill håret i to like deler på nakken. Når separert, vil håret ligne basisgrisehaler. Gre ut begge deler med et bredt tann for å fjerne eventuelle floker.

7 Braid hver del av håret til å se ut som musefletter. Begynn flettene under hvert øre og fortsetter til du har nådd slutten av hårlengde. Fest enden av hver pigtail med en elastisk hår band.

8 Trekk begge flettene opp og over hodebunnen. Endene av musefletter bør møtes midt på toppen av hodebunnen. Kryss løse endene av musefletter og brette de løse endene under motsatt flette.

9 Fest flettene på plass i hodebunnen med Bobby pinner. Peke ut eventuelle løse hårstrå eller brette dem inn i flettene. Resultatet vil ligne en krone eller halv sirkel over toppen av hodebunnen.

10 Sett flettet frisyre med en lett hårspray. Flettingen kan gjeng opp rundt ørene. La bunched håret til å bo eller pin den flatt mot hodebunnen med flere Bobby pinner.

Half-updo Braid

11 Kam gjennom håret med en bred kam og fjerne eventuelle floker. Skill håret i midten med en rotte-hale kam. Jevnt spray en varmebeskyttelse produkt gjennom hele håret.

12 Lag løse krøller med en 2-tommers fat krølltang. Målet er å gi håret et naturlig utseende bølge. Kjør fingrene gjennom krøllene til å løsne dem. Spray håret med en lett hårspray for å hindre at håret fra å gå flatt.

13 Trekk en 1-tommers del av håret fra høyre side, rett over øret. Begynn en tredelt flette omtrent en tomme fra hårfestet. Fest enden av fletningen med et elastisk bånd.

14 Trekk en 1-tommers del av håret fra venstre side, rett over øret. Begynn en ny flette omtrent en tomme fra hårfestet. Fest enden av den andre fletten med en strikk.

15 Trekk begge flettene til baksiden av hodebunnen til å møtes i sentrum. Brette de løse endene av flettene under motsatt flette. Fest flettene til hodebunnen med Bobby pinner. La den nederste halvdelen av håret å holde løs.

Related Posts