Hvordan lage Goal innlegg for en kake

January 19 by adminNår du tegner verftet linjer og markere slutten soner, trenger en skikkelig fotballbane kake målstengene i hver ende for å gjøre feltet ser så realistisk som mulig. Målstengene er i utgangspunktet en kvadratisk U-form montert på toppen av en vertikal innlegg. Gjør innleggene med stick-lignende kjeks, pretzels eller brød pinner hvis du vil ha en helt spiselig kake, eller bruke enkel kake-pop pinner eller bambus grillspyd - og spise resten av kaken.

Bruksanvisning

Spiselige Goal innlegg

1 Måle bredden av et ark kake på en av de korte sidene. Del dette tallet med to eller tre for å finne riktig bredde for målstengene. Hver ferdig mål stolpen bør være en tredjedel til halvparten av den totale bredden av endesonen. For eksempel bør målstengene for en 9-by-13-tommers kake være 3 til 4 inches bred.

2 Skjær tre stykker av valsede wafer cookies som Pirouline, pretzel stenger, brød pinner eller lignende stiv, stick-lignende mat til målingen som trengs for målet innlegget bredde. Skjær en fjerde brikke til samme lengde, men legger kaken høyden til den endelige målingen - dette er den vertikale innlegg som støtter den U-formede mål. Hvis kaken er 2 inches høy og det ønskede målet innlegget bredde er 4 inches, kutte denne fjerde stykket til 6 inches lang.

3 Fyll en plastpose med kongelig ising og klipp ett hjørne av posen. Royal icing, og glasur laget av marengs pulver, melis og vann, binder som lim og tørker hardt.

4 Ordne stykker på vokspapir, med de tre kortere stykker i en U-form og den lengre stykke plassert vertikalt i midten av det horisontale stykket i U-form. Klem kongelig isdannelse på deler av målet innlegget hvor bitene koble til. Skyv brikkene godt sammen til "lim" dem sammen. Gjenta for den andre målet innlegget. La royal icing til å tørke og herde over natten før du flytter målstengene.

5 Tynn royal icing med vann til en drizzling konsistens - det skal være i stand til å belegge en skje, men duskregn av lett. Legg konditorfarge gel i ditt valg av farge, hvis det er ønskelig. Hold hver målet innlegget opp ned av den vertikale stolpe. Dypp målet innlegget inn i den kongelige glasur - trenger du bare å dyppe den ned til et punkt langs den vertikale stolpen som vil bli skjult i kaken. Du kan også bruke en skje til duskregn det over målstengene før du oppnå full dekning. Hold den venstre stolpen opp-ned over vokspapir for å la overskudd av belegg for å dryppe av. Knyt en hyssing rundt ubestrøket endene og henge innleggene opp ned i ca 1 time eller til belegget stivner - dette eliminerer flathet som kan oppstå på en side av målet innlegget når du legger den flatt.

6 Push hvert mål stolpen ned i kaken, sentrert ved hver ende av kaken.

Uspiselige Goal innlegg

7 Måle bredden av arket kaken. Dividerer med 2 eller 3 for å finne figuren for et mål innlegg som måler en tredjedel til halvparten av bredden av kaken. Mål høyden av kaken.

8 Skjær tre uniform stykker av kaken pop pinner, strå, bambus spydene eller lignende form rene objekter til lengde lik en tredjedel til halvparten av kaken bredde. Skjær en fjerde stykke til denne lengde, samt høyden av kaken.

9 Legg de fire stykker ute på et flatt underlag for å danne målet innlegget form. Lim bitene sammen med varmt lim eller klebrig lim. La dem satt til limet tørker helt. Ikke bruk varmt lim med plastrør fordi varmen kan smelte plast.

10 Stå målstengene oppreist i midten av hver ende sonen, plassert så nær kaken ender som mulig.

Hint

  • Cookies, pretzels og brød pinner er sannsynlig å smuldre eller knuse som du prøver å kutte dem. Du kan gå gjennom flere av hver før du får fire stykker med rene kutt endene.
  • Den kongelige glasur belegg tørker hardt, men målstengene er fortsatt helt spiselig. Du kan prøve belegg dem med smeltet sjokolade eller smeltet godteri, men varmen kan mildne den kongelige glasur som binder innleggene sammen.
  • Lim er utrygt å spise, men de limte leddene i uspiselige målstengene aldri komme i kontakt med kake eller frosting.

Related Posts