Hvordan lage Gåsehud fra barbering Go Away

June 27 by admin

Hvordan lage Gåsehud fra barbering Go Away


De små, røde gåsehud som vises etter barbering er barberkniv støt. Disse humper kan oppstå på både menn og kvinner, men er mer utsatt på folk med krøllete eller grove hår og de som har sensitiv hud. Razor støt, kjent som pseudofollikulitt barbae, vil vises etter en barbering når håret skjærer i en vinkel som gjør det skarpt. De skarpe hår krøller mot huden trengende den. Kroppen reagerer på dette som en infeksjon, som forårsaker kløende, smertefulle støt skal vises. Det er noen forholdsregler for å ta noe som kan bidra til å lindre denne tilstanden.

Bruksanvisning

1 Avstå fra barbering daglig, og i stedet vente noen dager i mellom barbering. Dette vil gi deg huden litt tid til å hvile og helbrede.

2 myke håret med varmt vann for å sikre en jevn klipp og redusere sjansen for barbering humper. Barbere enten umiddelbart etter at du dusjer eller dempe en vaskeklut i varmt vann og legg på huden i 5 minutter før barbering.

3 Påfør barberskum til håret før barbering. Barberskum vil bidra til å redusere friksjon forårsaket av høvelen opphugging over huden og bidra til å redusere støt. La kremen sitte på håret i flere minutter for å hjelpe myke håret.

4 Masser en fuktighetsgivende barberingsvann inn i huden etter hver barbering. Den lotion vil fukte huden og myker hårsekkene for å hindre gåsehud eller razor støt fra forming.

5 Påfør en kommersiell barberhøvel bump lettelse produkt som inneholder salisylsyre og trollhassel på huden. Designet for å gi lindring av kløende, smertefulle razor støt, er produktet tilgjengelig på kjøpesentre.

Hint

  • Hvis du må barbere hver dag, bytte til en elektrisk barbermaskin på de dagene du gir huden din en pause.
  • Rådfør deg med fastlegen hvis du ikke kan kvitte seg med barberhøvel humper. Han kan være i stand til å foreskrive medisiner for å hjelpe på problemet eller henvise deg til en hudlege.

Related Posts