Hvordan lage Fringe Armbånd

October 10 by admin

Fringe armbånd er begge svært aktuell og veldig klassisk. Enten du velger å gjøre tribal-inspirerte frynser eller bare legge en dekorativ dusk til et armbånd, slår frynser automatisk et stykke ho-hum smykker til en tilpasset stykke.

Bruksanvisning

Hvordan lage Fringe Armbånd

En Bestem hva slags armbånd du ønsker å gjøre. To typer armbånd regnes som "fringe armbånd" - tradisjonelle armbånd med en dusk knyttet til dem og klut armbånd med tribal-inspirerte frynser.

2 Monter armbånd. Ta deg grunnmaterialet (enten et stykke tøy eller en hyssing) og bestemme hvordan du vil at armbånd for å se. Du kan vri tøystykker sammen for en vridd utseende, eller flette flere stykker sammen, eller snor perler på snor. For en ledning armbånd, vind et par stykker av wire sammen i et sirkulært mønster. Ikke knyt endene før du har enten lagt skjul eller festet en dusk.

3 Fest dusken. For en dusk armbånd, ta den ene enden av armbånd og dytte den gjennom dusk loop. Hvis dusken sløyfen er laget av mykt metall, trykk den sammen slik at løkken er gjort mindre. Knyt endene av wire, streng eller klut armbånd sammen.

4 Forbered dyrehud. Bruke skarp saks, klippe kvadratet av dyrehud i små, selv biter. Ideelt sett bør du ha syv til 10 små, korte biter av pannelugg.

5 Fest frynser til strengen armbånd. Hvis du bruker en snor armbånd, må du binde deler av utkant rundt strengen, lik knytte en hår-båndet på en hestehale.

6 Fest frynser på kluten armbånd. Forbered en nål og et stykke fargerik tråd. Poke nålen gjennom en stripe av skjul, trekk den gjennom litt, deretter rote nålen gjennom duken armbånd. Loop tråden tilbake til skjul, slik at den danner en sirkel rundt de to stoffstykkene. Gjenta et par ganger til pannelugg er sikker. Gjør dette i så mange biter av pannelugg som du ønsker å legge til.

Related Posts