Hvordan lage Fragrance

June 11 by admin

Utvikle dine egne dufter kan ikke bare være et morsomt prosjekt, men en fin måte å lage din egen signatur duft. Hvis du akkurat har begynt å eksperimentere med duft en flott første skritt er å skape din egen olje parfyme. Mens tradisjonelle, alkohol-baserte parfymer krever et mangfold av ingredienser en god oljebasert duft kan ha bare to. Pluss, olje dufter ikke fordampe så lett som sine alkoholbaserte kolleger og noen mennesker foretrekker dem for deres levetid og evne til å maskere samt øke naturlig lukt.

Bruksanvisning

Hvordan lage Fragrance

1 Hell olivenolje (noe olje vil gjøre hvis du ikke finner olivenolje, eller synes det er for dyrt) inn i den mørke glassflaske med en trakt. Pass på at du lar mer enn nok plass for stopperen å lukke uten å berøre olje.

2 Velg de konsentrerte, duftende oljer som du ønsker å legge til. Du kan finne disse oljene til din lokale helsekost butikk. Velg en, eller kombinere oljer for å lage din egen signatur duft.

3 Legg dropper. Trykk gummiproppen av dropper, dyppe den i konsentrert duftende olje, og slipp deretter stopperen. Hvis du bruker mer enn en duftende olje, bruke en annen dropper for hver.

4 Slipp duftende olje i olivenolje en dråpe om gangen.

Hvis du bare bruker en konsentrert duft olje, start med en dråpe av duften, la flasken sitte i tre timer (ut av sollys) og deretter lukte det å se om du har konsentrasjonen du ønsker. Hvis ikke, legger en dråpe, venter ytterligere tre timer og snuse igjen. Gjenta denne prosessen til du når ønsket duft.

Hvis du eksperimenterer med duft kombinasjoner, start med en dråpe av hver duft, la flasken sitte i tre timer og deretter lukte duften. Fortsett å endre duft som ønsket ved å legge dråper, men sørg for å vente tre timer mellom hver endring du skal fastslå resultatene.

For eksempel, en populær oppskrift som heter Arabian Dusk begynner med:

1 Drop Koriander Oil
1 Drop Frankincense Oil
1 Drop Juniper Oil
2 Drops Orange Oil

Avhengig av dine preferanser, kan du endre forholdet mellom luktene eller mengden som brukes av hver. Men du bør starte med de ovennevnte forhold, la den sitte i tre timer og deretter legge duft til din smak som beskrevet ovenfor.

5 Når du finner ønsket duft, lagre korket flaske med olje på et mørkt sted i tre dager for å la oljen til å modnes.

6 Hvis du vil bruke, DAB olje på pulsen poeng med fingeren.

Related Posts