Hvordan lage Forretter og Dips Ahead

January 16 by admin

Hvordan lage Forretter og Dips Ahead


Forretter og dips er en integrert del av alle typer partier. De gir næring til gjester mens du er ferdig med å lage middag. Hvis du gjør dine forretter og fall i forkant av dine gjester ankommer, vil du ha mer tid til å fokusere på matlaging, underholdende dine gjester og nyte festen. For å spare tid, bør du feste med forrett og dip oppskrifter som er enkle å lage, men synes forseggjort nok til å imponere dine gjester. Snarere enn å lage mat fra bunnen av, kan du prøve en semihomemade tilnærming der du bruker ferdiglagde ingredienser for å forenkle matlaging.

Bruksanvisning

1 Rense ut ditt kjøleskap for å sørge for at du har nok plass til å lagre dine forretter og fall før det er tid for å tjene dem eller ta det siste trinnet i forberedelsesprosessen.

2 Velg fall som vil opprettholde sine smaken timer etter at ingrediensene er blandet. Mange kalde dips faktisk smaker bedre etter nedkjøling fordi nedkjøling gir ingredienser tid til å smelte sammen.

3 Avslutt så mye av forberedelsene som du kan og avkjøl forretter og dips før oppvarming. Du kan forberede ingrediensene på forhånd, og montere dem rett før festen eller fullføre alle trinnene i prosessen, slik at alt du trenger å gjøre er å pop maten i ovnen for ferdigstillelse.

4 Spar deg selv tid ved å kjøpe frosne, pakket forretter og forhåndslagde fall. Når det er tid for partiet, er alt du trenger å gjøre ta forretter og fall ut av pakken, følger pakken instruksjoner for tilberedning og tjene dem i en skål, slik at ingen vil noensinne vite at de ikke er hjemmelaget.

5 Forbered en enkel bruschetta blanding eller lignende spread dagen før festen, slik at alt du trenger å gjøre er å bake brød til sprø og skje blandingen over ristet stykker.

6 Lagre fall og forrett ingredienser i stables, plast lagring beholdere som gjør det enkelt å lagre flere beholdere i kjøleskapet. Når det er tid for partiet, er det bare å overføre mat fra plastbeholdere inn i fancy serveringsfat.

Hint

  • Hvis du planlegger en stor fest, kan det være nyttig å ha en liten fest kvelden før med nære venner som kan hjelpe deg med matlaging.
  • Prøv et par forretter godt i forkant av festen for å finne ut hvilke forretter trenger å bli servert umiddelbart etter tilberedning. Ikke alle forretter og dips smaker så godt når de er laget på forhånd.

Related Posts