Hvordan lage Fondant Mer Wet

August 24 by admin

Mens fondant er ikke vanskelig å lage, tar det praksis å perfeksjonere oppskriften. Fordi fondant brukes til å dekke kaker og mugg i former, bør det være tørr og har en bøyelig konsistens. Men de som er nye på å lage fondant, ofte opplever at deres første forsøk på å bruke en fondant oppskrift kommer ut enten for klissete eller for tørr. Heldigvis er fondant tilgivende, og en for tørt fondant kan kan lett fast med litt vann.

Bruksanvisning

1 Elt fondant å sjekke konsistensen. Fondant er ment å være tørr, ikke klissete eller våt. Men hvis du oppdager sprekker i fondant, så det er for tørr.

2 Spre en liberal mengde konditorer sukker på et flatt underlag. Legge fondant på konditorer sukker, og skape en depresjon i sentrum.

3 Hell en teskje av vann inn i forsenkningen. Elt vann inn i fondant grundig. Hvis det fortsatt er noen sprekker, fortsetter å legge til 1/2 teskje vann om gangen. Alltid kna vann i fondant før du legger mer.

4 Fondant kan brukes på en kake, når den er tykk som deig og glatt i konsistens.

Hint

  • Hvis du finner ut at fondant blir for våt, tilsett 1 teskje konditorer sukker til fondant og kna. Fortsett å legge konditorer sukker, elte mellom applikasjoner, inntil fondant ligner deigen.
  • Hvis du legger for mye vann til fondant, vil det bli en gooey rot.

Related Posts