Hvordan lage Fondant Frosting

July 1 by admin

Hvordan lage Fondant Frosting


Opprinnelig utviklet på 1500-tallet, rullet fondant har lenge vært et fast innslag i kaken dekorere. Fondant er en formbare sukkerpasta som kan kan være farget eller kutte for å oppnå nesten alle kake design. Selv om det finnes flere varianter av fondant, følger tradisjonelle rullet fondant en forholdsvis stiv oppskrift. De fleste bakerier lade top dollar for en kake dekket i fondant, men med litt trening vil du kunne lage fondant som en proff.

Bruksanvisning

1 Hell vannet i en medium, mikrobølgeovn bolle og tilsett gelatin. Ikke rør blandingen. La den to sitte i to til tre minutter.

2 Mikrobølgeovn gelatinblandingen i 30 sekunder.

3 Tilsett vaniljesukker, maissirup og glyserin. Rør til blandingen er glatt og klar. Hvis blandingen ikke blir glatt og klart, mikrobølgeovn det i ytterligere 15 sekunder og rør igjen.

4 Plasser 7 kopper konditorer sukker i en stor bolle. Bruk din knyttneve å lage en dyp innrykk i sukker.

5 Hell gelatin blandingen i sukker innrykket.

6 Rør gelatinen inn i sukker ved hjelp av en Wooding skje til det blir klissete.

7 Strø de resterende 2 kopper sukker på en stor arbeidsflate. Hell sukker og gelatin blandingen ut på arbeidsflaten.

8 Elt fondant med hendene til den danner en glatt, litt klissete deiglignende masse.

9 Tilsett matfettet til fondant og kna den i å bruke hendene.

10 Avgjør om du er klar til å legge fondant til kake. Hvis ikke, kan du pakke fondant i plast og forsegle den i en lufttett beholder for opptil to dager. Hvis du er klar til å bruke fondant, bruk en kjevle til å spre ut fondant før det danner et tynt, jevnt lag.

Hint

  • Hvis du har problemer med å finne glyserin, kan du utelate det fra fondant uten å endre smak. Imidlertid vil en fondant ikke ha den samme glans og vil tørke ut raskere. Hvis du velger å ikke bruke glyserin, forme fondant til sin endelige form før det blir vanskelig å jobbe med.

Related Posts