Hvordan lage Fondant Dyr

July 7 by admin

Hvordan lage Fondant Dyr


Fondant er en kremet sukkerpasta som vanligvis brukes av bakere i dekker og lage dekorasjoner til kaker. Det kan være bøyelig eller vanskelig, avhengig av forholdet mellom bestanddelene. På grunn av sin natur, det også kan brukes til å lage en rekke fantasifulle og spiselige former. Selv om ideen om å lage fondant i former, som for eksempel dyr, daunts fleste hjem kokker, kan det gjøres med litt øvelse og tålmodighet.

Bruksanvisning

1 Velg fargen du vil at dyret skal være, og velg riktig farget fondant. For eksempel vil en løve være gul.

2 Ta et stykke fondant som er litt større enn en golfball. Rull den forsiktig til den står i en avlang form - dette vil være kroppen. Se på hva slags form du ønsker å skape for dette dyret; hvis det er lubben, gjør dette spillet mer runde, hvis dyret er slank, gjør det lenger.

3 Rull en bit av fondant, som er halve størrelsen av forrige bolen, til en ball for hodet. Ta andre deler av fondant og rull dem i fire pølser, alle av samme størrelse som din lillefinger. Denne dimensjonering kan variere i tillegg, tilsvarende kroppsvariasjoner, på grunn av dyret være glatt eller overvektig.

4 Flate endene av pølser for å lage fot. Bruk kniven til å skape karakterer for poter eller hover.

5 Fest alle bitene sammen; bruke tannpirkere for å holde delene sammen, om nødvendig.

6 For små detaljer, for eksempel ører og øyne, bruke skjønn. Små kuler kan bli øyne og små trekanter, ører. Bruk markører til å male på noen andre detaljer som er nødvendig, for eksempel striper for en tiger.

Hint

  • For søte dyr, eller å skille deres sex, og legger til små buer og blomster for å skape litt av sjarmen.

Related Posts