Hvordan lage Fondant Bows & Ribbons

September 24 by admin

Hvordan lage Fondant Bows & Ribbons


Fondant er en veldig tykk, smidig type ising vanligvis brukes i kaken dekorere. På grunn av sin formbare natur, fondant brukes til å lage alle slags kake toppers, fra miniatyr dyr og mennesker til blomster, buer og bånd. Å gjøre en fondant bue og bånd er ganske enkel, og når teknikken er lik, er lett å oppnå en variant av stil og størrelse. Det beste med å jobbe med fondant er hvis det ikke fungerer på den første gang, rett og slett knekken på den opp og rulle den ut for en andre prøve.

Bruksanvisning

1 Strø maismel på et flatt underlag, og rulle ut et ark med fondant ca 1/8 tommers tykke.

2 Klipp 2 rektangler ut av fondant, 5 inches lang med en tomme høy. Dette vil gjøre en 5-tommers bue --- for å lage større eller mindre buer, justere lengden og høyden av rektanglene.

3 Rull et stykke tørkepapir i en 2-tommers diameter roll, innpakning en rektangel av fondant rundt papirrullen. Klemme endene av fondant sammen, og trykk på den siden av enden av fondant innover og danner en liten fold i slutten. Dette er en side av baugen. Gjenta med den andre rektangel av fondant for å gjøre de to sider av baugen. La fondant satt med papirhåndkle fortsatt inne baugen for å holde dem åpne.

4 Klipp et rektangel av fondant, rundt 2 inches bred og 3 inches lang. Brett kantene på fondant over for å gi det en pen, avrundet utseende skyv sidene av fondant sammen, danner en plissert stykke fondant --- rundt 3 folder.

5 Pakk plisserte stykke fondant rundt de to endene av baugen stykker, som holder dem sammen. Trykk på baksiden for å sørge for at de to delene er festet til midten dekker, så trim overflødig fondant av plissert stykke --- dette fullfører fondant baugen.

6 Klipp 2 rektangler, 6 inches lang med en tommers høy for bånd av baugen. Skjær ut et innover vendende trekant fra den ene ende av hvert rektangel, som danner enden av båndet.

7 Plasser to stykker av bånd på ytre vinkler fra hverandre med de flate endene av båndet rørende i sentrum. Sitt fondant bue over toppen av bånd, hvor de flate ender touch, og trykk lett for å feste bånd til bunnen av baugen.

Related Posts