Hvordan lage Fondant Bow Ties

December 17 by admin

Hvordan lage Fondant Bow Ties


Fondant er en kunst medium som brukes for kake dekorert som resulterer i levende farger og skarpe design. Du kan piske opp en gruppe med fondant i ditt hjem eller kjøpe en ferdigblandet beholder med fondant på bakeri og håndverket forsyne butikkene. For å lage en fondant sløyfe, kan du tint den ellers hvit fondant med hvilken som helst farge fra konditorfarge du liker å matche din kake design. Lag en vanlig størrelse tversoversløyfe eller flere miniatyr bow bånd å pryde din kake.

Bruksanvisning

1 Velg den grunn farge for tversoversløyfe. Legg 01.16 til 01.08 ts. konditorfarge gel til en kopp hvit fondant. Bruk hendene til å presse fargen hele fondant. La fondant stripete for en marmorert tversoversløyfe. Legg til mer konditorfarge gel som er nødvendig for å gjøre en dristigere farge.

2 Støv en ren overflate med maismel. Rull ut ballen av farget fondant til en 1/8-tommers tykkelse ved hjelp av et kjevle. Bruk en pizza cutter eller liten kniv til å skjære ut to 1-by-6-tommers strimler for buer og en en-av-2-tommers stripe for senteret loop. Skjær ut to 1 1/4-by-6 1/4-tommers strimler, hvis du vil ha en to-lags tversoversløyfe.

3 Pensle strimler med vann ved hjelp av en liten pensel og deretter børste på spiselig glitter eller glans støv, om ønskelig. Legg en kontrastfarge til en annen kopp hvit fondant og rulle den ut, hvis du ønsker å legge embellishments til tversoversløyfe. Skjær ut miniatyr geometriske former, som sirkler å bruke som prikker, eller tynne strimler av kontrasterende farget fondant.

4 Pensle en liten mengde vann på baksiden av noen cut-outs som du legger til tversoversløyfe. Hold deg utskjæringene på plass ved hjelp av vann som lim og press forsiktig. Stå løkkene på sine sider som vannet tørker.

5 Danner en løkke med en av de seks-tommers lange strimler slik at endene er flatt sammen og i flukt med hverandre. Gni en dråpe vann mellom endene og knip dem sammen forsiktig til å holde på plass. Fortsett med de andre 6-tommers stripe, samt de to 6 1/4-tommers strimler, hvis du gjør en tolags tversoversløyfe.

6 Rull to-tommers lang stripe rundt en bomullsdott. Gni en dråpe vann mellom de to endene. Overlapping endene og trykk sammen. La fondant på bomullsdott rammen til den er tørr. Fjern bomull ballen fra midten loop. Plasser midten sløyfe med sømmen ned på en overflate støvet med maismel.

7 Ta de største looper, hvis du bruker, og legg på hver side av loopen slik at den flate siden vender opp. Anvende en liten mengde av isdannelse på endene av sløyfene. Skyv endene av sløyfene inn i sentrum løkken, slik at de møtes i midten og presse sammen. Tilsett de gjenværende to løkker på toppen av de innførte løkker med glasur på endene, som sammen med de to andre sløyfer. Trykk løkken nedover på kantene for å bidra til å sikre løkkene på plass.

Hint

  • Å rulle fondant ut, kan du bruke en høy glatt glass eller en strukturert kake dekorert rullende verktøyet for å legge til dybde til tversoversløyfe.
  • Ikke bytt konditorfarge gel med flytende konditorfarge, eller konsistensen av fondant blir for tynn til å støtte løkkene på tversoversløyfe.

Related Posts