Hvordan lage Fondant Blomster

March 5 by admin

Fondant blomster legge til stil og eleganse til ethvert kake. De er enkle å lage og kan vare i flere uker. De kan være laget på forhånd og brukes når du trenger dem. Lær å lage fondant blomster med disse enkle trinnene.

Bruksanvisning

1 Mold noen fondant til en ball med en kjegleform på toppen. Ballen skal starte med rundt tre fjerdedeler av en tomme. Dette vil være base på å feste kronbladene.

2 Bruk en litt mindre bit av fondant og rull den til en ball. Flat ut ballen til om lag en fjerdedel av en tomme på den ene siden, som vil være bunnen. Thin fondant som du flytter til toppen. Dette vil være det første bladet.

3 Pakk bladet rundt ballen kjegleformet fondant base med den tynne enden på toppen. Det skal se ut som en knopp av en rose.

4 Gjør tre eller fire flere kronblader av samme størrelse og legge dem til basen, innpakning dem en om gangen rundt den siste kronblad. Krøll topper ut litt for å gjøre dem ser ut som ekte roseblader.

5 Få fem større baller av fondant og forme dem til kronblader. Legg dem til ytterkantene av blomsten, krølltoppene bare litt. Du bør ha en blomst i form av en rose.

Hint

  • Praksis curling og forme kronblader i forskjellige størrelser og former for å lage ulike typer blomster.
  • Tillat fondant blomster tørke helt, og deretter lagre dem i kjøleskap. De kan vare i noen uker.

Related Posts