Hvordan lage Fat Free Ice Cream hjemme

August 22 by admin

Hvordan lage Fat Free Ice Cream hjemme


Iskrem er tradisjonelt laget med kremfløte som er lastet med fett. US Food and Drug Administration retningslinjer krever iskrem selges i butikker for å inneholde minst 10 prosent melkefett, eller ca 7 gram fett per 1/2-cup servering. Hvis du søker å redusere kalori og fettinntaket, men likevel ønsker å hengi seg til en frossen dessert godbit, kan du lage din egen fettfri iskrem hjemme. Det finnes mange varianter på diett-vennlig iskrem - ikke vær redd for å prøve forskjellige oppskrifter og eksperimentere ved å legge til dine egne ingredienser.

Bruksanvisning

1 Plasser iskrem beholderen i fryseren kvelden før du har tenkt å gjøre iskrem.

2 Bland sukker, maisenna og salt i en stor gryte og rør over svak varme. Rør inn melk og sirup. Rør til blandingen er litt tykk og deretter slå av varmen.

3 Pisk eggene i en egen bolle. Gradvis røre eggene i gryten med varm sukker og melk melkeblandingen over svak varme. Rør hele tiden til blandingen blir sprudlende.

4 Slå av varmen etter fem minutter og avkjøl til romtemperatur. Rør inn vanilje.

5 Kombiner frukten inn i blandingen. Ved hjelp av en slikkepott, skrape blandingen i iskrem beholderen. Frys i iskremmaskinen i henhold til produsentens anvisninger.

Related Posts