Hvordan lage et vestlig Vest

March 7 by admin

Enten du bare ønsker å oppdatere garderoben med noen cowgirl stykker, eller du har en kommende spesiell anledning som du lager den for, lære å lage en western vest ut av klærne du allerede har, er ikke vanskelig. Alt som trengs er litt tid, krefter og hanke inn din kreative side. Selv gamle blå jean materiale vester fungerer best for dette prosjektet, kan du forvandle stripete eller andre mønstrede de også. Bare holde seg borte fra florals. Du kan bytte ut materialer og farger når du får taket på det.

Bruksanvisning

1 Finne ut hvilke vester du ønsker å forandre. Plukk noen som er mer form som passer hvis du har planer om å bruke dem med din favoritt par trange jeans eller et skjørt som selve toppen. Hvis du har planer om å bruke en undertrøye, som en turtleneck eller t-skjorte i de kalde månedene, sørg for å prøve den på over skjorten først. På denne måten trenger du ikke gå til alle problemer med å lære å lage en western vest bare for å finne ut at det ikke passer deg riktig.

2 hode til håndverket butikken for å kjøpe forsyninger. Grab noen stoff maling i hva fargene du velger. Rød og en dypere blå titt god mot lyseblå denim, og rød med hvite ser flott ut mot en mørkere blå materiale. Det gir et snev av Americana til cowgirl prosjektet og begge stilarter fungere godt sammen. Mens i butikken, kjøpe noen stoff tau eller fringed trim (du kan gå med rødt, hvitt og blått her også, eller gull fungerer også bra), stoff lim og noen dusker (som sams tauet trim) Sjekk ut jern- på sjablonger de har på lager. Du kan være i stand til å finne en som du liker allerede pre-laget. Til slutt, søke etter eventuelle andre små pyntegjenstander som du kan legge ut dusker. Sjekk ut de små metall charms for hester, cowboyer eller andre gjenstander som minner deg av det gamle Vesten. Ikke bekymre deg, vil du ikke bruke alt du kjøper, som redigering er det som holder moro og flørtende antrekk fra å slå cheesy.

3 Gå til kontoret levere store hvis du ikke var i stand til å finne en jern-on transfer som appellerte til deg for å lære hvordan å lage en western vest. Kjøp noen blank påstrykningspapir papir som du kan bruke sammen med datamaskinen. Gå til trinn 5 hvis du allerede har overføringen.

4 Søk på Internett, eller din egen grafisk program, for et bilde som appellerer til deg. Dette kan være en scene rett ut av en gammel Western film, eller noe mer subtil som en vakker hest; bruk det du føler passer din cowgirl stil beste. Følg instruksjonene på baksiden av jern-på datamaskinen papir for hvordan å skrive den ut på riktig måte.

5 Iron-on overføringen du valgte, eller gjort, til baksiden av din vest, midt i sentrum. Vent den avsatte tiden i instruksjonene før du flytter plagget og fortsetter med de andre trinnene.

6 Maling på hva som passer din stil rundt det overførte bildet. Dette kan være en enkel si under det for eksempel "Giddyup!" eller "Ride 'em Cowgirl" eller "Cowgirls Ride Longer". Du kan også legge til noen stjerner eller andre gamle vest symboler rundt bildet. La den tørke grundig i henhold til malings instruksjoner.

7 Lim på trim som du valgte langs bunnen av plagget.

8 Vend oppmerksomheten til forsiden av plagget og finne ut hva du skal legge det. Husk at mindre er mer i alle stilarter. Legge for mange detaljer vil snu din idé fra søte, subtilt tema antrekk til en all-out drakt. Legg til pyntegjenstander først. Hvis du har en glidelås, hekte på en eller to charms. Hvis du har knapper, knyte en dusk rundt hver enkelt. Maling på "Cowgirl" over brystet, bryte den opp i to ord (én for hver side: "cow-girl") Tilsett noen dusker under ordene for en sexy vri. Ikke permanent lim noe på før du finne ut nøyaktig hvordan du ønsker å gjøre din vest.

Hint

  • Legge ut ditt design på et stort stykke papir eller papp først gjør det mulig å få en forhåndsvisning av plagget, slik at du ikke legger for mye detaljer. Det gir deg også muligheten til å leke seg litt med tekstilmaling.

Related Posts