Hvordan lage et bilde Liten nok til å passe inn i en Medaljong

May 4 by admin

Hvordan lage et bilde Liten nok til å passe inn i en Medaljong


En medaljong er et lite smykke, vanligvis bæres som et smykke, som har et bilde av et familiemedlem av kjære i den. I det siste, utviklet bilder der kuttet ned til å passe; men med digital fotografering og hjemmeskrivere, kan en mye mer detaljert bilde brukes. Det betyr at bildet kan omfatte mer enn bare ansiktet til personen - og som bildet blir krympet, er det ikke noe tap i kvalitet.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet i bildebehandlingsprogram. Ingen selve redigeringen vil bli gjort på fotografiet, slik at dette ikke trenger å være dyrt programvare: Windows Paint burde holde.

2 Velg utskriftsikonet og gå til utskriftsalternativer. Velg å skrive ut fotografiet som et passfoto. Det er best å skrive ut noen få eksemplarer på samme ark, i tilfelle en feil blir gjort under skjæring. Alternativt redusere skalering i samme alternativene område. Den korrekte skalering vil bli oppnådd ved prøving og feiling, da det avhenger av størrelsen av fotografiet.

3 Skriv ut bildet på høyglans fotografi papir. Denne kan kjøpes fra hvilken som helst datamaskin forsyning butikken. Som bildet blir krympet, blir detaljene ikke uklarhet på samme måte som det kan da ekspandering av et bilde.

4 Klipp ut bildet med saks eller kniv rundt den naturlige grensen.

5 Plasser plastinnsats fra baksiden av medaljongen over baksiden av bildet og spor rundt kanten med en blyant. Hvis plastinnsats er ikke tilgjengelig, spore rundt innsiden av medaljong med et stykke papir og deretter overføre denne malen til fotografiet.

6 Sett bildet inn i medaljong.

Related Posts