Hvordan lage en stroppeløs topp fra en manns skjorte

April 3 by admin

Å gjøre en stroppeløs topp fra en manns skjorte er en gjør-det-selv prosjekt som er en god måte å lage en morsom, feminin topp. Første gang du prøver dette prosjektet, kan det være lurt å bruke en gammel såra og vonbrotne T-skjorte. Det kan ta et par prøver å få strapless toppen ser akkurat. Dette mønsteret fungerer best hvis skjorten er litt tettsittende; du ikke ønsker å starte med for løs av en skjorte fordi den vil synke, men du vil ikke ha en skjorte som er veldig stramt fordi du ønsker ekstra materiale å jobbe med.

Bruksanvisning

1 Sett på T-skjorten. Bestem deg for hvor du ønsker halsen for å være, og merk den med kritt eller såpe. Hvis det er en logo eller bilde på skjorten huske på at den blir høyere når skjorten er gjort strapless.

2 Legg skjorte på et flatt underlag med forsiden vendt opp. Ved hjelp av saks, avskåret ermene i en diagonal linje fra underarm av skjorten til halsen.

3 Vend skjorte over og kutte baksiden starter nederst i venstre arm hull rett over til høyre.

4 Plasser skjorte forsiden opp og kutte ut nakken i en enda oval med de linjene som du har merket tidligere som en guide for det laveste punktet.

5 Bruk den gjenværende skjorte, vanligvis fra bunnen søm, men du kan også bruke stoff fra baksiden av skjorten som du kuttet, kuttet ut en lang stripe som du vil bruke for en snor.

6 Brett over skjorten 1 tomme og sy 1/4 tommer fra kanten. Dette skaper en casing for tropp.

7 Tre snor gjennom den nye krage. Sett den nye skjorte på og justere kragen. Knyt snor rundt ryggen (for arm) eller rundt halsen (for en grime toppen).

Hint

  • Du kan bruke bånd eller annen flerfarget skolisse for snøring. Braid materialer sammen for en morsom, funky utseende.
  • Lagre materiale som du klippe å lage patcher.

Related Posts