Hvordan lage en Pac-Man Cake

March 13 by admin

Hvordan lage en Pac-Man Cake


Pac-Man feber har eksistert siden 1980, og Pac-Man-fansen har vært så entusiastisk at noen av dem skapte en Pac-Man labyrint som har over 25 000 spillbare nivåer. Enten du har en Pac-Man entusiast i livet ditt, eller bare ønsker å lage en morsom kake til en spesiell anledning, er Pac-Man form en gjenkjennelig valg som er sikker på å få folk til å snakke om sine beste minner eller visninger av spill og sine karakterer.

Bruksanvisning

1 Bland og bake gul kake miks i to runde 9-tommers kake kokekar etter anvisningen på pakken. Avkjøl kakene i pannene på rist i 15 minutter. Snu kaken kokekar opp ned og trykk forsiktig med en tabell kniv for å fjerne kakene på rist.

2 Sett kakene på et skjærebrett etter at de har helt avkjølt. Skjær et lag på toppen av hver kake med en taggete kniv for å lage flatt, jevnt topper. Stable de to runde kake lag oppå hverandre.

3 Finn midten av kaken og mark med en tannpirker. Begynn på midten og kutte en kile fra kanten av kaken for Pac-Man er åpen munn. Unstack de to kake lag på skjærebrett og børste smuler fra kaker ved hjelp av et wienerbrød pensel.

4 Rør sammen hvit frosting og noen dråper gul konditorfarge i en bolle. Gjenta, legge farge noen dråper om gangen til glasuren er riktig nyanse av gult som du ønsker for frosting din Pac-Man kaken.

5 Plasser en kake laget på en rund kake stativ eller serveringsfat som du vil tjene kaken. Frost toppen av kaken med den gule frosting med en slikkepott eller frosting sprederen. Sentrer andre kake lag på toppen av den første, fôr opp kileseksjoner.

6 Frost hele kaken med gul frosting, som starter med toppen. Monter en frosting pose med en stjerne spiss og fylle posen med sjokolade frosting. Plasser en dot omtrent en tomme fra midten av kilen for å markere Pac-Man øye.

7 Lag Pac-Man øye med sjokoladeglasur med stjerne-tipped frosting bag. Legg nok stjerner for å lage en sirkel inntil øyet hans er den størrelsen du ønsker. Dekorere bunnen av kaken med en ring ved hjelp av den resterende sjokolade frosting.

Hint

  • Bruk en kjeks kutter eller sirkulær cookie cutter å kutte en sirkel fra kile i stedet for å forkaste. Frost sirkelen med gul frosting og sted inne i kilen snitt området som en pellet for Pac-Man å spise.
  • Frosting kaken før den kjøles helt smelter glasuren og gjøre lagene ustabil.

Related Posts