Hvordan lage en oppkvikkende hodebunnen Scrub

April 2 by admin

Hvordan lage en oppkvikkende hodebunnen Scrub


En av de beste tingene for sunt, skinnende hår er en forfriskende hodebunnen skrubb. En naturlig hjemmelaget skrubb er enda bedre, og også økonomisk. Der det er hud, er peeling nødvendig. Forfriskende skalp scrubs eksfoliere huden på hodebunnen rundt hårsekkene, spesielt hvis du bruker noe kornete i kratt din som sukker. Bruk av en skrubb til hodet en eller to ganger i uken vil friske opp hodebunnen, bli kvitt overflødig kroppsfett, og gi de nødvendige vitaminer og mineraler til hodebunnen. Du trenger bare noen få ingredienser for å gi energi og næring håret ditt, slik at det ser sunt og saftig.

Bruksanvisning

1 Bland 1 ss. honning, 1 1/2 ss. naturlig olje, 1/2 ts. balsam og noen dråper duftende olje, hvis du vil, i en liten bolle. Honning er en naturlig fuktighetskrem for huden din og håret ditt. Den inneholder vesentlige egenskaper slik at det å absorbere og holde vannmolekyler. Dette bidrar til å lindre tørr hud og jevner også håret, gjør det glansfullt. Naturlige oljer som jojoba rens og ren hodebunnen. De balanserer sebum i porene, noe som gjør håret sunnere. Legge balsam gjør pastaen enda mer gunstig for hodebunnen og håret.

2 Sakte legger i sukker. Legg nok til å gjøre en tykk pasta, men pass på sukkerkrystaller ikke oppløses. Store sukker krystaller vil gjøre en bedre jobb på eksfolierende og åpne opp porene til å bli renset.

3 Vask håret for å få alle stylingprodukter ut om det er noen. Ikke tørke håret. Hold det litt våt før du bruker kratt.

4 Masser skrubbe inn i hodebunnen med fingrene. Bruke den direkte til røttene for å gi næring til hodebunnen. La den stå i noen minutter til tilstanden.

5 Vask av skrubb med kaldt vann i stedet for varmt. Varmt vann vil vaske bort velgjørende oljer, slik at hodebunnen tørr. Shampoo håret hvis du ikke har tidligere.

Hint

  • Del håret i forskjellige steder og undersøke de stedene hvor det er mer flass eller tørrhet. Exfoliate i disse områdene.
  • Sett i et par dråper av en duftende olje for aromaterapi.
  • Ta et langt bad og la hodebunnen skrubb i en stund.
  • Ikke bruk en skalp skrubb mer enn to ganger i uken. Det er anbefalt for personer med tørr hodebunn så å bruke det for ofte vil gjøre hodebunnen fet.

Related Posts