Hvordan lage en Mika Costume

July 4 by admin

Mika, også kalt "The Silver Haired Maiden", er en ledende figur i Fire Emblem spillserien. Den Mika karakter er leder av Dawn Brigade, en gruppe krigere i Fire Emblem-spill. Mika bruker magiske ferdigheter i kamp og har helbredende evner som hjelper hennes kamerater. Lag din egen Mika drakt med bruk av noen rekvisitter og din kreativitet.

Bruksanvisning

1 Prøv rødbrun ermeløs kjole på å sjekke for riktig lengde. Kjolen skulle falle til ca midten av låret.

2 Skjær et snitt i den kjolen, som strekker seg fra bunnen av hem til om midjen.

3 Sett ugjennomsiktig svart tights på. Det slit på kjolen skal nå vise kun tights.

4 Legg beltet, sikre den løst rundt midjen.

5 Fest den blå kappe (eller det materialet du bruker for cape) til den blå skjerf sikkert med sikkerhetsnåler. Klippen skal være sentrert i midten av skjerfet.

6 Sentrer blå kappe over ryggen din, og deretter vikle skjerfet forsiktig rundt halsen. La endene av skjerfet til stien nedover ryggen.

7 Plasser sølv eller grå parykk på hodet. Du kan tillate endene av skjerfet til stien gratis, eller kan knytte dem opp i parykk for å danne en hestehale som Mika noen ganger slites.

8 Skjær fingrene av sorte hansker med saks. Plasser hanskene på hendene og armene. Hendene opp til albuene skal være helt dekket med unntak av fingrene.

9 Plasser støvlene på føttene, over tights.

Hint

  • Legg smal scarlet bånd til endene av hanskene rundt hender og toppen av støvlene rundt øvre kalv området, binde i løs sikksakk stil ferdig med en stor bue for å legge til et spesielt preg som Mika noen ganger slites.

Related Posts