Hvordan lage en Medicated Body Wrap

April 13 by admin

Hvordan lage en Medicated Body Wrap


Huden er kroppens største organ. Ifølge Helse Oppskrifter nettstedet, behandle huden din med en kroppsinnpakning ikke bare forbedre utseendet. Innpakninger er theraputic og anti-inflammatorisk. Legemidler planteekstrakter og eteriske oljer kan bli tilført inn i wrap, økende helsemessige fordeler. Medisinert innpakninger er tilgjengelig på de fleste spas og noen salonger. Du kan lage medisinert innpakninger hjemme ved hjelp av ingredienser som finnes i supermarkeder, helsekostbutikker og skjønnhetsforsyningskilder.

Bruksanvisning

Forbered flytende ingredienser

1 Kok destillert vann i en gryte. Rør i havsalt med skje til det er oppløst. Havsalt er en naturlig antihistamin og antiseptisk.

2 Hell salt vann i en ren, stor bolle. Rør inn olivenolje med en skje til å legge fuktighet til behandlingen.

3 Visp i aloe vera gel, lavendel eterisk olje og eucalyptus eterisk olje til blandet. Ifølge Gardens Ablaze urtemedisin diagrammet, vil aloe vera og eteriske oljer legge medisinske egenskaper wrap. Aloe vera behandler virus, leddgikt, astma, lunger og hud plager. Lavendel er anti-bakteriell og behandler ryggsmerter, kaldt symptomer, utslett, magesmerter og hodepine. Eucalyptus behandler kroppen sår, sår og luftveisinfeksjon.

Legg Clay

4 Scoop fransk grønn leire til blandingen med skje. Ifølge Mountain Rose Urter Guide til Clay, detoxifies fransk grønn leire kroppen og helbreder skadet hud. Det er også anti-inflammatorisk og lindrer muskelsmerter og hevelse.

5 Form blandingen til en glatt pasta. Bruk rene hender for å blande masken i bollen.

6 Hell i mer destillert vann om nødvendig for å oppnå ønsket konsistens. Fortsett å blande med hendene inntil masken er lett å spre.

Lag en Wrap

7 Spre masken jevnt over hele kroppen. Du bør ha et tynt lag av masken som dekker deg fra halsen til tå.

8 Pakk deg så tett som mulig i salongen innpakning ark. En tett innpakket, rene lakenet kan erstattes, men salon ark gir en strammere passform og bedre resultater.

9 Plasser deg selv i en ren, tom badekar. Juster emballasje som er nødvendig for å sørge for at de forblir stramt når du ligger nede. Slapp av i badekaret for en time.

10 Fjern emballasje og skyll deg selv. Sug i badekaret etterpå for ekstra avslapping og for å sørge for at masken er helt renset av.

Related Posts