Hvordan lage en foss Drape på en kjole

May 30 by admin

En foss drapere på en kjole er en serie med hemmet folder laget av stoff som har blitt samlet sammen. "Fossen" refererer til måten folder cascade, basert på måten de er kuttet fra et mønster. Denne typen drapere kan legges til kjolen eller opprettet fra stoffet i kjolen og cinched med et enkelt belte.

Bruksanvisning

1 Tegn et diagram over hvordan de folder av fossen drapere vil falle når stoffet er samlet opp, som starter i midten av stoff millimeterpapir. Dette er en vifteformet drapere, så du bør tydelig markere hvert lag i drapere etter nummer. Bruke en linjal eller tegne kurve for å tegne formen av kanten av stoffet.

2 Legg millimeterpapir på toppen av et passende stykke stoff som blir sydd til kjolen eller gjort om til en kjole. Peke ut kantene på tegnepapir for å holde den på plass, og deretter klippe stoffet med saks, et stoff kniv eller skjærehjul. Trim og rydde opp kantene av dette stoffet, Hemming det der det er nødvendig.

3 Sett kuttet stoff ved siden av diagrammet av de ferdige brettene, og deretter begynne å brette over stoffet på seg selv til den samsvarer folder som er planlagt av diagrammet. Som du gjør en fold, feste den på toppen. Når alle foldene blir kopiert, hold den opp slik at du kan se hvordan det forheng naturlig. Juster foldene etter behov, deretter søm toppen av drapere med en symaskin.

Related Posts