Hvordan lage en dusk belte

July 20 by admin

Dusk belte er et svært populært tilbehør for tribal-stil magedans. Heldigvis er det også ganske lett å lage. Det er mange måter du kan dekorere din tassel belte for et unikt personlig utseende, men den grunnleggende byggemåten er den samme.

Bruksanvisning

1 Ta en måling for beltet. Tassel belter er generelt slitt lavt rundt hoftene, så måle deg selv i dette området over et par lag med klær. Legg noen ekstra inches til måling hvis du skal bruke en type lås som krever overlapping.

2 Tegn formen på belte med kritt på baksiden av stoffet. Tassel belter er generelt ganske bred (minst et par inches). En grunnleggende mønster ville være et rektangel så lenge den første målingen pluss en tomme, og så bredt som du vil at beltet pluss en tomme. Du trenger ekstra tomme som et sømmonn. Avansert mønstre kan inkludere organiske buede former eller punkter som henger ned.

3 Brett stoffet i to, med kritt linjer på toppen. Kutt mønster ut av denne dobbelt lag - slik at du har en foran og en rygg for beltet.

4 Plasser brikkene med de rette sidene av stoffet mot hverandre. Sy det meste av veien rundt kantene, slik at et gap på noen få inches.

5 Slå beltet høyre-side-out. Slå kantene av gapet under og sy det lukkes for hånd.

6 Gjør et fett dusk av svingete garnet rundt en av hendene mange ganger. Når det er ganske tykk, skyv løkker av garn ut av hånden din. Pass et langt stykke av garnet gjennom midten av bunt av sløyfer og slips tett på en sikker knute, forlater en lang garn hale.

7 Avslutt dusk ved å skjære gjennom løkkene - motsatt din knute. Knyt en kort stykke garn rundt toppen av dusken, bare litt under knuten. Gjenta de to siste trinnene for å lage så mange dusker som du vil.

8 Sy disse duskene på beltet, forlater feste garnet så lenge eller kort som du vil. Sy og knute sikkert. Anser å feste dem til det indre lag av båndet slik at disse sømmer ikke vil være synlig fra utsiden.

9 Dekorer beltet slik du vil. Vanlige metoder inkluderer broderi og feste små speil, skjell og mynter.

10 Fest et middel til å feste beltet, for eksempel heavy-duty kroker og øyne, borrelås eller solide bånd. Prøv beltet på å bestemme hvor du skal feste disse finpuss.

Related Posts