Hvordan lage en Cappuccino uten en Maskin

February 14 by admin

Hvordan lage en Cappuccino uten en Maskin


Så du elsker cappuccino, men ikke har flere hundre å bruke på en cappuccino maskin. Her er hvordan å lage en cappuccino eller latte hjemme uten en ny boliglån.

Bruksanvisning

1 Hvordan lage en Cappuccino uten en Maskin

Kjøp en $ 15-20 komfyr topp espressomaskin og et pund av espresso kaffe. Den Bialetti Moka Express fungerer fantastisk for meg, her er andre produkter. Jeg bruker tre koppen versjonen siden det er billig og jeg trenger sjelden mer enn tre cappuccino på en gang. Hvis du underholde med kaffe drikker, bør du kanskje et større komfyren toppen espresso maker.

2 Satt kaldt filtrert vann i bunnen opp til fyllelinjen. Fyll permanent filter med espressomalt kaffe. Jeg foretrekker Dunkin Donuts kaffe eller Starbucks Espresso, men med mindre grunnlag. Enhver kaffe butikken vil vanligvis male sine bønner gratis. Men hvis du ønsker å "splurge" kjøpe en tjue dollar jeksel. Skru på toppen, og sett på ovnen på svak til middels varme. (2-4 på en 1-10 range) 3 Hvordan lage en Cappuccino uten en Maskin


Mens espresso er brygget sette 2/3 et krus med melk i din favoritt kaffe krus. (Legg en spiseskje sukker for søtningsstoffer. Du kan også legge til kanel, gresskar pai krydder, mandel ekstrakt eller vaniljeekstrakt som smakstilsetning). Sett i mikrobølgeovnen for litt over et minutt.

4 Hvordan lage en Cappuccino uten en Maskin


Plasser en liten visp i krus. Ta tak i mellom to palmer, og spinner raskt frem og tilbake i noen sekunder. En mini vispen som vist fungerer best for visping rett i din krus. Denne kommer fra fancyflour.com for $ 1. Det er den beste prisen jeg kunne finne. Fortell meg hvis du finner bedre! Hell i espresso og nyte din cappuccino!

5 Hvordan lage en Cappuccino uten en Maskin
Se flere tips om cappuccino i tips nedenfor.

Hint

  • Sørg for å brygge espresso på lav varme. Det tar litt lengre tid, men legger litt crema til din espresso.
  • Pass på ikke å varme melken for lenge som det vil skålde. Hver mikrobølgeovn er forskjellig, så du blir nødt til å eksperimentere.
  • ADVARSEL: Du vil bruke halvparten så mye på kaffebarer når du blir hekta. Så hvis du liker å tilbringe så mye, ikke prøv disse tipsene.
  • Etter litt mer eksperimentering i cappuccino verden jeg innser nå at muskat er en de-skummende middel for steamet melk. Bare så du vet.

Related Posts