Hvordan lage en brann Tenner

April 20 by admin

Hvordan lage en brann Tenner


Når du ønsker å grille utendørs, matlaging mat over trekull gir enestående smak. Men prøver å få brannen går kan være et ork. Ved hjelp av en kjemisk forrett kan svekke selve smaken du jobber så hardt for å fange. Denne hjemmelagde brann tenner får flammene går uten kjemikalier, og bruker elementer som ellers ville bli kastet bort.

Bruksanvisning

1 Rull stykke papp i en spiral, fra den smale enden. Plasser spiral i den tomme kan laks; det bør stå omtrent en halv tomme høyere enn boksen. Hvis spiral er for lang, kutte det ned slik at det passer.

2 Smelt parafin hermetisering voks nøye i en gammel kjele over middels varme (følger pakken instruksjoner). Vær forsiktig. Plasser kan på et varmebestandig underlag der det ikke trenger å bli flyttet for en dag, for eksempel en overbygd konkret patio. Hell den smeltede voks inn i boksen inntil den er 1/4 tomme fra toppen (det blir til overs voks). La den stå i 12 til 24 timer til voksen er grundig avkjølt og herdet.

3 Åpne et stykke avis og plassere den voksfylt boks i midten. Topp med smuldret potetgull.

4 Brett avisen rundt innholdet og vri inn i en kompakt pakke. Sett på en seng av kull i grillen.

5 Tenn avisen, ved hjelp av peis kamper. Sett forsiktig grillristen i grillen, ved hjelp av lange tang. Fettet i potetgull vil hjelpe brannen å brenne varmt, og papp og voks i boksen vil fungere som et lys, og skaper en jevn forbrenning.

6 Hvordan lage en brann Tenner

Når kull er klar, er det på tide å få grilling.

Se trekull, og når den har blitt grå, nøye olje ristene av stativet. Nå er du klar til å grille biffer, grønnsaker, frukt og mer. Grillen vil bli varmt, og fordi ingen kjemikalier ble brukt, vil det ikke være noen uønskede smaker.

Hint

  • En enkel måte å olje ristene av grillen rack er å rulle opp en gammel, ren oppvaskklut eller håndkle og slips med hyssing. Plasser denne i et fat med vegetabilsk olje. Bruk lange tang å gni olje-gjennomvåt håndkle over den varme grillristen for å hindre stikker.
  • Hot smeltet parafinvoks kan forårsake brannskader. Smelt over middels varme, og være forsiktig med å slippe varm voks på huden din eller åpen flamme.
  • Vær alltid forsiktig når du tenner ilden tenner og grilling mat på varm grill rack.

Related Posts