Hvordan lage en banan ansiktsmaske

July 2 by admin

Hvordan lage en banan ansiktsmaske


Ansikts kremer og ansiktsmasker kan være funnet i dagligvare hudpleie delen de dyreste elementene. Neste gang du går til butikken for en avslappende og nytelsessyk skjønnhetsbehandling, hodet til produsere delen i stedet. Gjør din egen fuktighetsgivende banan ansiktsmaske er lett, rimeligere og moro.

Bruksanvisning

1 Mos moden banan før den har en glatt konsistens. Skin har en naturlig beskyttende lag av fett som er ment for å holde huden fuktig og samtidig beskytte den mot elementene. I vind, varmt og kaldt vær, og med bruk av oppvarming og klimaanlegg beskyttende lag av huden kan bli skadet, flassende og tørr. Banan er en naturlig fuktighetskrem som hjelper huden gjenoppbygge sin egen fuktighetsnivå.

2 Tilsett naturlig honning. Honning har vært brukt som et naturlig middel for århundrer for en rekke plager. Det er kjent for å redusere betennelse og hevelse i sår og kan drepe bakterier.

3 Rør i bakken havre og nok vann til at ansiktsmasken har en kremaktig konsistens. Havregryn i ansiktsmaske hjelper eksfoliere huden, fjerner smuss og døde hudceller, som kan hjelpe med akne.

4 Skrell og skjær to stykker av agurk. Agurk har naturlig nærende, fuktighetsgivende og sammentrekkende egenskaper og har samme pH som huden. Ved hjelp av agurk som en del av ansiktsmasken bidrar til å gjenopprette de naturlige beskyttende sure nivåer i huden.

5 Vask ansiktet med varmt vann og tørk.

6. Påfør banan ansiktsmaske jevnt til ansiktet og halsen og plassere agurk skiver over øynene dine.

7 Slapp i 15 til 20 minutter før du skyller masken av med varmt vann.

Hint

  • For fet hud, bruk alle naturlige yoghurt i stedet for honning og vann og tilsett noen dråper sitronsaft.

Related Posts