Hvordan lage en "Backyardigans" Cake

March 13 by admin

Hvordan lage en "Backyardigans" Cake


Den "Backyardigans" show har fem dyr venner - Pablo, Tyrone, Tasha, Austin og Uniqua - som bruker sin fantasi for å make-tro fantastiske opplevelser i deres bakgård. Showet, med sine fantasifulle musikk og dansenumre, er populær blant de to gjennom 10 aldersgruppe og gjør en utmerket fest tema. Bruk butikk-kjøpte fondant, butter frosting og boksen kake miks for å spare tid.

Bruksanvisning

1 Smør en 9-by-13-tommers panne med smør eller vegetabilsk olje og dryss med en lys dusting av mel. Fett og mel vil gjøre kaken lettere å fjerne fra pannen.

2 Bland ingrediensene til kaken, hell røren i pannen og stek i henhold til din oppskrift eller merket instruksjoner.

3 La kaken avkjøles helt. Snu kaken på et rektangel av papp.

4 Spre et tynt lag av smørkrem på alle overflater av kaken.

5 Bland noen dråper grønn konditorfarge inn i fondant og kna til fondant er glatt og smidig. Dryss arbeidsflaten med melis og rull den grønne fondant ut til en tynn plate. Forsiktig glatt ark med fondant over kaken bruke fingrene til å presse ut eventuelle luftbobler.

6 Dekorer toppen av kaken med farget smørkrem. Din design kan omfatte en trehytte, de "Backyardigan" tegn eller bilder fra en favoritt episode.

Hint

  • Du kan også lage en lagdelt kake og pynte med "BACKYARDIGANS" tegn støpt fra farget fondant. Dot grønn fondant-dekket nivåer med grønn smørkrem for å gi inntrykk av gress.

Related Posts