Hvordan lage ditt eget hår Silk

October 6 by admin

Silke ble oppdaget i Kina rundt 2700 f.Kr., og det har lenge vært en spesiell og kostbart materiale. Gjennom en spesiell prosess, kan sentrum av den silkegarn gjøres om til en substans som kalles silke proteiner, også kjent som silke peptid. Silk protein brukes i mange hudpleie og hårpleie produkter. Når silke protein blir påført på håret det danner en beskyttende film på håret som kan bidra til å hindre skade på håret. Det øker også elastisiteten i håret og gir en naturlig glans.

Bruksanvisning

1. Hell 64,7 g varmt destillert vann i et begerglass eller krukke. Tilsett 2 g sorbitol, 5 g Propyltrimonium, og 1 gram av Quaternium-87. Sjekk ressursen avsnittet nedenfor for å konvertere gram til unser, bare bruke det metriske konvertering diagram oppført.

2 Hell 20 g destillert vann i en annen ren glassbeger eller krukke. Tilsett 2 gram aloe vera konsentrat, 1 gram provitamin B5, og 3 gram hydrolysert silke protein. Tilsett 1 gram Paraben-DU, 4 dråper duft, og 2 dråper sitronsyre. Rør ingrediensene sammen med en plastsparkel til det er helt blandet sammen.

3 Hell ingrediensene fra første glassbeholder, i trinn 1, i glassbeholderen fra trinn 2. Forsiktig bland alle ingrediensene sammen med en plastsparkel før de er godt blandet. Hell blandingen i en pumpesprayflaske. Håret silke kan brukes på både vått og tørt hår.

Hint

  • Ingredienser for håret silke, sammen med produktbeholdere, kan kjøpes online på de fleste kosmetiske ingrediens leverandør nettsteder, for eksempel www.makingcosmetics.com.

Related Posts