Hvordan lage din egen over Tilbake Tatoveringer

April 22 by admin

Hvordan lage din egen over Tilbake Tatoveringer


Ingenting kunne være mer personlig enn kroppskunst permanent innsatt inn i huden din. Så hvorfor har en generisk design som du vil se gjentas på fremmede? Du kan lage din egen tatovering for å uttrykke essensen av din identitet slik at tatovering er virkelig så unik som du er.

Bruksanvisning

1 Design bildet ditt. Lag et bilde for tatovør å følge, ved hjelp uansett medium passer deg. Hvis du tegne eller male, lage bildet for hånd. Hvis visualisering kommer lett til deg, men utførelsen henger etter, dra nytte av teknologien. Bruk en programvare som Photoshop til å kombinere og manipulere bilder eller tegninger som inspirerer deg. Du kan bruke hvilket som helst bilde som inspirerer deg, en tegning fra åndelighet, din etniske arv, et tilbud som inspirerer deg, eller en idé fra en film eller en drøm. Mange tatovering konsepter er tilgjengelig på nettet. Hvis du tegner tungt på en kunstners idé, respekterer deres immaterielle rettigheter ved å betale for design.

2 Finn en tatovering artist som vil implementere design. Du ønsker ikke å velge en tattooist basert på hvilken tatovering butikk er nærmest din favoritt bar eller har de billigste prisene. Hvis du gjør noe unikt til deg, ta deg tid til å finne en tatovør som vil respektere din personlige visjon av din kroppskunst. Be om referanser fra folk som har tatoveringer du beundre. Det kan være lurt å delta på en tatovering konvensjon for å få et bredere inntrykk av hva ulike kunstnere kan oppnå. Vis din design idé til noen kunstnere. Ta deg tid til å snakke med en tatovering artist hvis arbeid du liker å sørge for at de respekterer din ide og føles kompetent til å gjengi den på huden din. Personen som sjablonger et bilde på ryggen din som vil være der for resten av livet ditt bør være en person som du føler en følelse av rapport.

3 Diskuter prosjektet grundig med tatovøren før du starter. Du og din valgte artisten skal være helt tydelig på størrelse, plassering og farge (r) av tatoveringen. Sørg for at du er enige om antall økter, priser og så videre. Pass på at du forstår tatovering parlors politikk før du går i, for eksempel, de fleste tattoo butikker ikke tillate kunder å ta noen i med dem for tatovering session.

4 Forbered deg på å motta din tatovering på samme måte som du ville gjort for å motta noen annen personlig service. De fleste mennesker ikke går til tannlegen uten å pusse tennene på forhånd, eller motta en pedikyr rett etter en lang sikt når de har fotsvette. Ivareta personlig hygiene for å være høflig. Gi tilstrekkelig tid til økten basert på hva tatovør har fortalt deg vil være nødvendig.

Hint

  • En ny tatovering krever riktig pleie. Ha på bandasje tattooist gir deg i minst et par timer etter å ha mottatt din nye kroppskunst. Når du fjerner bandasjen, rengjør tatovert området med varmt vann og antibakteriell såpe. Tørk din tatovering med et mykt håndkle, og bruke litt antibakteriell salve. Hvis tatoveringen klør i de neste par dagene, bruke fuktighetskrem. Fortsett å holde tatovert hud ren.
  • Tatovering bryter huden og involverer blod så sørg for at tatovøren tar riktige forholdsregler. Tatoveringssjappe skal være helt ren og bør ha en autoklav for sterilisering uten engangsartikler. Tatovør bør bruke hansker, og bruke friske nåler og blekk for hver kunde.

Related Posts