Hvordan lage dekorative Braids

September 8 by admin

Hvordan lage dekorative Braids


Flettene kan bli funnet pryder mange typer elementer, inkludert møbeltrekk elementer, tau og hår. Pyntebånd håret er en trendy måte å holde kjølig i de varmere dagene i året, og kan også gjøres i løpet av vinteren for å legge til en stilig touch til frisyrer. Flettet hår passer både formelle og uformelle arrangementer, og er enda passende som en hver dag stil. Det er flere måter å lage dekorative fletter for håret ditt. Disse pyntebånd teknikkene legge teft til fringed grenser hjemme dekor elementer, for eksempel gardiner og pynteputer.

Bruksanvisning

Dekorert Norsk Braid

1 Gre håret og skille den i tre like deler, som vil bli merket høyre, midtre og venstre. I løpet av pyntebånd, er det viktig å holde disse deler atskilt fra hverandre.

2 Finn den venstre delen av håret og pakk den over midtseksjonen. Den venstre delen er nå plassert i sentrum, og den midterste delen har blitt den venstre delen. Pakk den høyre delen over midtseksjonen. Den høyre delen har nå blitt den midtre delen, mens den midtre delen har blitt den høyre delen.

3 Gjenta trinn 2 til alle håret er flettet. Fest bunnen av fletten med et hår tie. Dekorer flettingen ved slipping dekorative hår hakke eller kunstige blomster i flettene av flettingen. Flettingen kan også pakkes med en beaded kjede eller fint stoff skjerf.

fiskebein Braid

4 Del håret i to like store deler ned på baksiden av hodet.

5 Velg en liten del av håret fra toppen av hver del, om en tomme fra kanten av hårfestet. Pakk den venstre delen over den høyre delen og trekk begge deler for å stramme dem.

6 Velg en liten del av håret under de delene som ble flettet i trinn en. Disse deler av håret bør også være om lag en tommers bred og bør strekke fra hårfestet nær ansiktet til den midtre delen opprettet i trinn 1. Samle disse nye delene av håret i den opprinnelige deler. Den delen av håret samlet fra høyre side bør bli forenet med den eksisterende delen som utgjør høyre side, mens håret er samlet inn fra venstre delen skal bli forenet med den eksisterende delen gjør seg fri på venstresiden.

7 Pakk den høyre delen av håret over den venstre delen og trekk begge delene stramt.

8 Gjenta trinn 2 til 4 til du når bunnen av hodebunnen. Fest håret med et hår tie. Den ekstra hale av hår kan enten være flettet inn i en engelsk flette, forlot løs eller bundet i en bolle på nakken.

Nederlandsk Braid

9 Del toppen, en-tommers delen av hår fra hårfestet i tre like deler.

10 Pakk den venstre delen av håret over midtpartiet. Deretter vikle den høyre delen over midtseksjonen. Opprette en nederlandsk flette er ganske lik til å skape en engelsk flette.

11 Samle en en-tommers del av håret fra under håret samlet på venstre side i trinn 1. Unite dette nylig valgt håret med den venstre delen av fletten opprettet i trinn 2. Deretter vikle hele dette avsnittet over midten delen av flettingen.

12 Samle en en-tommers del av håret fra under håret samlet på høyre side i trinn 1. Unite dette nylig valgt håret med den høyre delen av fletten opprettet i trinn 2. Deretter vikle hele dette avsnittet over midten delen av flettingen.

13 Gjenta trinn 4 og 5 til alle håret har blitt flettet mot hodebunnen. Ved å nå nakken, kan du velge å fullføre flette ved å lage en engelsk flette, eller du kan rett og slett binde de gjenværende løs hår med et hår tie. Du kan også velge å pakke inn håret i en bun på nakken din.

Related Posts