Hvordan lage Cupcake Skjerm Ideas for Kids

March 13 by admin

Hvordan lage Cupcake Skjerm Ideas for Kids


Transform rimelig cupcake til et kunstverk. Avslør din kulinariske kreativitet med unike cupcake design som vil trollbinde barna på en barnefest. Bruk pynt som glasur i forskjellige farger, lakris, festlig bånd og skjermholdere, til mote levende cupcake ballonger, baseballs og en rekke tall. Kjøp vanlig cupcakes fra supermarkedet eller bake dem hjemme. Lag interessante cupcake skjermer på egen hånd, eller involvere barna i forberedelse, til å doble sin moro.

Bruksanvisning

1 Lag cupcake ballonger for å se ut som de flyr i luften. Frost toppen av cupcakes i forskjellige ising farger som gul, blå, grønn og rød. Bruk mengden av cupcakes basert på antall barn som du ønsker å tjene. Plasser blå innpakningspapir på cupcake serveringsbrett for å ligne på himmelen, og sette frostet cupcakes på den, en tomme bortsett fra den andre. Tape en lengde på curling bånd til bunnen av hver cupcake og knytte alle endene sammen til en løs knute.

2 Forbered enkle baseball cupcakes med frosting og lakris. Frost cupcake toppen med hvit glasur. Sett rød lakris eller rød frosting i en skriftlig tips og gjenskape mønsteret av en ekte baseball. Hvis ungen har en favoritt baseballspiller, kan du bruke sjokolade glasur til å signere navnet på ballen i liten skrift type.

3 Bruk innovative cupcake presentasjons ideer til wow barna. Bake cupcakes i dyreformede silikon kopper. Velg ditt barns favoritt leketøy som et leketøy tog eller buss og pakke det med dyreformede cupcakes.

4 Vise cupcakes på cupcake tema stands eller tårn som prinsesse og idretts tårnene. Bare frost cupcake topper i farger som er i sync med cupcake tema, og arrangere dem på lagdelt stands.

Hint

  • Ordne cupcakes i form av tall som angir alderen på barnet, for eksempel "1", "5" eller "7", hvis du feirer et barns fødselsdag.

Related Posts