Hvordan lage Cupcake Kits for Kids

January 26 by admin

Hvordan lage Cupcake Kits for Kids


Cupcakes er en festlig, og yummy, behandle at barn i alle aldre har hatt i over et århundre. En gang kjent som "tall" kaker for antall ingredienser eller målinger som brukes i den grunnleggende oppskriften har disse søte favoritter forvandlet til en moderne vidunder med utallige oppskrifter som spenner fra tradisjonelle vanillas og sjokolade til mer fantasifull frukt og til og med urtebaserte smaker. Opprette et steke kit for et barn kan hjelpe den unge kokken gjøre stellar cupcakes mens du holder alle ingrediensene og aksenter i en enkelt å finne sted.

Bruksanvisning

1 Velg en smak av cupcake mix. Bruk en pre-laget, eske blanding for enkel tilberedning. Prøv en standard, for eksempel sjokolade eller hvit kake mix, eller gå for noe dristigere, for eksempel rød fløyel.

2 Åpne kake mix boksen og interiør posen. Hell blandingen i en plastpose eller frysepose. Tie av posen tett på toppen med en fargerik bånd. Skjær ut retninger for baking fra baksiden av boksen, og lagre for å inkludere senere.

3 Velg en frosting som utfyller kake mix. For eksempel, hvis du velger en gul kake batter, kanskje en sjokolade frosting fungere godt. Hvis du oppretter en barne cupcake kit for en spesiell ferie, se etter sesong frosting farger som grønt i julen eller rødt for Valentinsdag. Knyt en dekorativt bånd rundt midten av frosting beholderen. Avslutt med en bue.

4 Ball opp et par stykker av ikke-blødende silkepapir. Velg en enkel hvit eller velg en farge som matcher din cupcake mix / frosting eller symboliserer en spesiell anledning. Plasser vev i bunnen av stoffpose. Dette vil bidra til å holde posen oppreist og holde cupcake baking elementer på plass.

5 Plasser blandingen kake og frosting inn i posen på toppen av silkepapir. Legg i en pakke med cupcake liners, kake baking retninger (fra boks) og minst en flaske med sprinkles eller andre lignende kake dekor. Rull eller brett barnestørrelse forkle, tie med et bånd og sett inni posen på en av sidene.

6 Avslutt kit med en eller to stykker av silkepapir som du kan sette på toppen.

Related Posts