Hvordan lage Cotton Candy Flavored Syrup

July 27 by admin

For mange av oss, barndomsminner av messer eller karneval inkludere den spesielle smaken av en sukkerspinn godbit. Du kan gjenskape den smaken ved å lage din egen ut av sukkerspinn flavored sirup som du kan gjøre i ditt eget kjøkken. Det er egentlig ganske enkel og krever svært få ingredienser, men hemmeligheten er i tålmodighet og timing. Selv om prosessen er relativt enkel, være forberedt på å gjøre en rot og tilbringe betydelig innsats rydde opp etterpå.

Bruksanvisning

Hvordan lage Cotton Candy Flavored Syrup

1 Dump 5 kopper sukker i en to-liter kasserolle. En kraftig aluminium pan vil gi deg god, jevn varmefordeling og gjøre prosessen enklere.

2 Legg til en og en halv kopper lys sirup til sukkeret. Bruk lys sirup fordi det er klart, og du ikke vil at fargen på sirup å påvirke det endelige produktet.

3 Hell en kopp pluss en spiseskje av kaldt vann i sukker og sirup løsning og omrørt for å blande alle ingrediensene før de er godt blandet.

4 Stek over middels varme til temperaturen når 320 grader på en candy termometer. Blandingen vil bli brun hvis du tillater temperaturen til å gå over 320 grader, og det vil ikke satt riktig hvis du tar den av varmen før den når 320 grader.

5 Fjern blandingen fra ovnen og hell den i en ildfast skål for å stoppe kokeprosessen og hindre sirup blir brun.

6 Bland i noen av smaks- eller konditorfarge du ønsker å bruke. Legge smakstilsetning og konditorfarge er ikke nødvendig for sirup, men vil gjøre sirup mer moro og smakfull.

Hint

  • Bruk sirup du har gjort for å gjøre sukkerspinn ved hjelp av en visp med avrundede ender, som har blitt kuttet med avbitertang. Dypp avskåret tindene av vispen inn i sirup løsning og sakte bølge frem og tilbake over en ovn-avkjøling rack, og de flytende tråder som faller fra vispen vil gjøre sukkerspinn. Hvis sirupen løsningen blir for kjølig, kan du re-varme den i mikrobølgeovnen
  • Making sukkerspinn er en rotete prosjekt så beskytte disken og gulvet rundt der du jobber med avis. På grunn av varmen som er involvert, er dette ikke et egnet prosjekt for barn.

Related Posts