Hvordan lage Churros

December 7 by admin

Spanske churros er en form for kringle dessert som har blitt en favoritt i spansktalende land over hele verden. De er ofte dyppet i sjokoladesaus og selges i kiosker kalt Churreria stands. Churros lage en velsmakende alternativ til iskrem og andre desserter, samt en festlig mat for å feire Cinco de Mayo.

Bruksanvisning

Forbered Churros

1 Plasser vann, smør, salt og mel i en kjele og kok opp. Rør over svak varme til blandingen blir stiv til en ball (ca 1 minutt). Ta kjelen fra varmekilden.

2 Pisk eggene i en skål til de er glatte, og deretter røre dem langsomt inn i blandingen. Den resulterende deigen bør være ganske tykk, men også glatt og bøyelig.

3 Varm olje i en stekepanne eller stekepanne til det er sizzling.

4 Skjeen deigen blandingen i en kringle rør og klem det ut i lengder på 4 til 5 inches stykket.

5 Plasser hver stripe av deigen på stekepannen (3 eller 4 om gangen). Stek dem i ca 4 minutter stykket eller til deigen er en gylden brun. Slå churros gang omtrent halvveis gjennom å sørge for at de koker jevnt.

6 Fjern churros fra pannen og legg dem på papirhåndklær å drenere overflødig olje.

7 Bland kanel med 1/4 kopp sukker, deretter rulle churros i blandingen. Sukker og kanel bør holde seg til deigen.

Gjør Chocolate Dip

8 Plasser sjokolade og melk i en kjele og varm sakte, over svak til middels varme. Rør det regelmessig, til sjokoladen er helt smeltet.

9 Tilsett maisstivelse og omtrent 1/4 kopp sukker til blandingen av melk og sjokolade, blander dem i gradvis med en visp.

10 La blandingen småkoke over svak varme, vispe hele tiden, i ca 5 minutter eller til blandingen tykner. (The maisstivelse vil gjøre Dippen størkne tilstrekkelig.)

11 Hell sausen i en skål eller lignende beholder.

12 Dunk churros i sjokoladesaus som du spiser dem.

Hint

  • Autentisk churros sjelden bruker kanel, i hvert fall i Spania. De har en tendens til å være litt bedre smak hvis du gjør dem med kanel, men.
  • Spissen av kringle røret bør være så stor som mulig. Du vil ha en vanskeligere tid å klemme ut churros av riktig størrelse når du bruker mindre rør.

Related Posts