Hvordan lage Ceasar Salad Dressing

October 7 by admin

Hvordan lage Ceasar Salad Dressing


Neste gang du er vert for et middagsselskap, behandle gjester til en skarp salat toppet med kremet håndlaget Caesar dressing. En Caesar salat inneholder vanligvis en blanding av romanosalat, krutonger og fersk barbert Parmesan ost i tillegg til frisk, sitron-juice forbedret dressing. En Caesar salat er den ideelle måten å starte noen form for middag, fra uformell til formell. Du kan også slå av salat til en hovedrett med tillegg av grillet kylling, reker eller tofu.

Bruksanvisning

1 Plasser de skrelte hvitløksfedd, Dijon sennep, eddik og salt i en blender. Sett lokket på blenderen og blend på middels innstilling inntil ingrediensene danne en lime.

2 Tilsett majones og bland til lim tykner.

3 Snu blender på et lavt nivå. Hell sakte olivenolje inn i blanderen gjennom hullet i lokket.

4 Ta av mikserlokk og hell dressingen i en liten glassbolle. Skrap sidene av blender ved hjelp av en slikkepott for å få alle de dressing.

5 Krydre dressing med salt og pepper etter smak. Skjær en sitron i to med en kniv og klem den ønskede mengde juice inn i garderoben for å gi den en frisk smak. Finhakk en ansjos fileten ved hjelp av en kniv og legg den til i dressing hvis du foretrekker en rikere, saltere smak.

Related Posts