Hvordan lage Candy Bruke Peanut Butter & Melis

March 25 by admin

Noen oppskrift som krever bare to ingredienser er et mirakel. Det forkorter handleliste og pads lommeboken, og nesten alle i alle aldre eller matlaging dyktighet nivå kan delta. Peanøttsmør og pulverisert sukker godteri baller krever ingen tilsatte ingredienser og ingen matlaging. Barn kan bistå som de krever ingen oppvarming eller skjæring. Vurder også dem en rask siste øyeblikk-fix for når overraske gjestene dukker opp.

Bruksanvisning

1 Mål og hell 2 kopper pulverisert melis i en bolle stor nok for deg å kna innsiden av med begge hender.

2 Tilsett 2 kopper peanøttsmør til sukker og bland sakte med en solid skje for ikke å sende sukker flygende. Når deigen blir for tykk til å røre, begynne elte deigen med hendene. Hvis det holder seg til fingrene, legger mer melis. Hvis det er smuldrete og klistrer seg ikke sammen, tilsett mer peanøttsmør eller 1 ss. av melk.

3 Linje et stekebrett eller stor fest tallerken med voks eller pergament papir. Scoop 1-2 ss. deig om gangen og rull til kuler. Plasser hver ball på dekket skuffen, og sett skuffen i kjøleskapet til de er klare til å bli fortært. Når de er avkjølt, kan du laget dem i en lufttett beholder med et stykke voks eller pergament papir i mellom hvert lag.

Hint

  • Candies vil smelte hvis de oppbevares i romtemperatur, så hold godt avkjølt før alle er borte.
  • Hvis de begynner å få klissete etter at de er kjølt, rull dem i melis før servering.
  • For å krydre opp peanøttsmør baller, rull dem i smeltet sjokolade når de er avkjølt, og la det stivne i kjøleskapet. Eller kaste sjokolade dekket baller i knuste peanøtter eller kokosmasse.

Related Posts