Hvordan lage butikk-kjøpte Pupusas

May 21 by admin

Hvordan lage butikk-kjøpte Pupusas


Oser med varm, melty ost, pupusas er en salvadoranske komfort mat som ligner tykke, fylte tortillas. Næringsrik masa omgir en cheesy fylling, som også kan inkludere svinekjøtt og refried bønner, som er flatet inn en plate og oppvarmet til perfeksjon. I stedet for å bestille en pupusa fra en restaurant eller gjøre dem friske selv, kan pupusas kjøpes frosne. Bare varme frosne pupusas på takke eller i en stekepanne og du vil bli chowing ned på en kulturell comfort food i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Ta med en stekepanne på komfyren toppen eller takke til middels varme. Dryss noen dråper olje på den oppvarmede overflaten.

2 Plasser pupusa i skillet eller på takke når oljen glitrar med varme. Stek pupusa over middels varme i ca 8 til 9 minutter, snu halvveis gjennom med en slikkepott, til begge sider er gyllenbrune og sprø.

3 Legg til ekstra olje eller snu pupusa oftere mens matlaging for å oppnå ønsket farge og skarphet på begge sider. Fjern pupusa fra skillet og server med salsa og en krydret kål slaw.

Hint

  • Hvis ønskelig, kan du gi din frossen pupusa en rask avriming i mikrobølgeovnen for å minske steketiden.

Related Posts