Hvordan lage Boutique A-formet Kjoler

December 14 by admin

Hvordan lage Boutique A-formet Kjoler


Slå en A-linje kjole til en one-of-a-kind boutique kjole. A-line stil er enkel å sy, med kun grunnleggende sy ferdigheter, så det gjør en flott kjole for begynnelsen syerske. Imidlertid kan en A-linje kjole bli omgjort til et fashion statement med litt kreativitet. Legg trim eller lommer, endre halsen eller ansikt hals og ermhull i en kontrastfarge eller mønstret stoff. Mulighetene er like uendelige som fantasien.

Bruksanvisning

Endre halsen

1 Velg et ermer eller ermeløs A-linje kjole mønster. Før kutte ut kjolen, bestemme om du vil endre halsen av mønsteret eller beholde den som den er.

2 Bevar din grunnleggende mønster. Legg mønsteret stykker på stoffet, etter mønster instruksjoner. Fest mønsteret til stoffet og klipp som anvist.

3 Endre halsen, om ønskelig. Ta en avis, brettet i to, og skjær et halsen i en stil du ønsker. Velg mellom en V-hals, kjæreste, firkantet, scalloped, eller halsen form du ønsker. Åpne avisen mønster du har laget og teste mønster mot deg selv eller en annen passende modell. Anta en 3/4-tommers sømmonn når du holder mønsteret til skulderen. Anta ingen sømmonn på halsen. Foreta justeringer til du er fornøyd med avisen mønster halsen.

4 Brett avisen mønster i to igjen. Legg mønsteret på et annet stykke brettet avis. Skjær et nytt mønster, og legger til en 3/4-tommers sømmonn til halsen.

5 Plasser avisen mønster på cut-out kjole foran. Skjær den nye halsen ifølge avisen mønster. Fullfør kjole i henhold til mønster instruksjoner.

Dekorer med Søm Forestillinger

6 Legg til knapper. Knapper kommer i alle farger og mange stiler. Besøk sy begreper delen av stoffet avdeling av en rekke butikk eller stoff butikken. Knapper kommer i mange morsomme mønstre, samt farger.

7 Velg en matchende eller kontrasterende farger for tråden. Shank knapper bør være sydd på med gjenger som passer til kjolen. Flat knapper kan være sydd på med enten matchende eller kontrasterende, avhengig av utseendet du ønsker å oppnå.

8 Før sy, plasserer knappene på kjolen i de ønskede steder. Foreta justeringer til du er fornøyd. Marker steder med rette pinner eller skredderkritt. Fest knappene.

Legg Dekorative lommer

9 Velg en form for dekorative lomme: kvadrat, omvendt trekant, rund eller den formen du ønsker.

10 Skjær en avis mønster for lomme, uten sømmonn. Plasser cut-out på kjolen og finne ut om størrelse og form er behagelig for deg. Foreta justeringer. Skjær en ny avis mønster, og legger til 3/4 tommers sømmonn.

11 Klipp ut lommen, ved hjelp av avismønster. Også kutte ut lommeforet med samme mønster.

12 Trim sømmonnet til 1/4-tommers. Slå lommen og trykk til flat.

13 kjedemaske åpningen for å lukke. Træ hånd synål med matchende tråd. Stikk nålen inn sømmonnet på den ene siden av åpningen. Trekk tråden gjennom til en 3-tommers hale som gjenstår. Ta flere sting på ett sted for å feste tråden. Slepebåt lett på trådenden, og kuttes nær stoffet. Skyv nålen inn i folden av åpningen på den ene siden. Ta en maske ikke lenger enn 1/8-tommers. Skyv nålen inn i folden av åpningen på den andre siden. Fortsett søm på denne måten til åpningen er lukket. Ta flere sting på plass, pisk sting, for å feste tråden. Skyv nålen inn i sømmonnet og bringe nålen opp ca 1 tomme fra startpunktet. Slepebåten på tråden forsiktig og kuttes nær stoffet.

14 Machine sy eller hånd sy lommen til kjolen, avhengig av utseendet du ønsker. En måte å feste lommen er med en dobbelt søm. Den første søm er sydd innenfor 1/8-tomme av kanten av lommen. Den andre sømmen er sydd 1/4 tommers fra kanten, eller noen avstand du foretrekker. Bare sørg for å holde avstand selv når du syr, danner parallelle linjer. Forlater toppen av lommen åpen. Bruk tilbake sting for å feste stingene når du begynner en søm og når du avslutter en søm.

Related Posts