Hvordan lage biff i en skillet med smør

March 29 by admin

Hvordan lage biff i en skillet med smør


Måten du velger å lage din biff vil avhenge av din egen personlige preferanser, samt hva matlaging forsyninger og ingredienser du har tilgjengelig. Hvis du har valgt å pan-fry en biff, kan du gjøre det med smør og eventuelt krydder i løpet av minutter. Biffen viser seg saftig og kan være alt fra sjelden å godt gjort i henhold til dine smakspreferanser. Ved å velge en topp-kvalitet, gress-matet stykke oksekjøtt kokt i smør, vil du ha en deilig biff middag som din familie eller gjester vil elske.

Bruksanvisning

1 Ta biffen ut av kjøleskapet og la den komme til romtemperatur, som bør ta ca 25 til 30 minutter. Klapp den tørr med et papir håndkle for å fjerne overflødig fuktighet.

2 Plasser panne eller stekepanne på komfyren, og slå ovnen brenner til middels høy. La pannen til å forvarme i flere minutter.

3 Dryss eller gni tørre krydder etter eget valg på biff mens kjelen varmes opp. Vanlige krydder for en biff inkluderer salt, sprakk pepper, hvitløk og blandet krydder.

4 Gni en stokk med smør på det oppvarmede panne til pannen er dekket. La smøret varme opp på pannen i ca tre minutter.

5 Plasser krydret biff på pannen og stek i to minutter. Snu det og stek motsatt side i to minutter, gjenta prosessen til den er tilberedt med dine spesifikasjoner. For en middels sjeldne biff, snu det rundt tre ganger, to minutter mellom hver flip.

Related Posts