Hvordan lage Anime Hair Extensions fra garn

May 31 by admin

Hvordan lage Anime Hair Extensions fra garn


Anime tegn har vanligvis vill, godteri-farget håret trukket inn i alle slags interessante stiler. I lang tid har cosplayers og cybergoths imiterte denne looken ved å lage sine egne hair extensions, eller faller, fra materialer som plast, garn og syntetisk hår. Denne guiden viser hvordan du oppretter et par fall fra garn og plast håndverket snøring med butikk-kjøpte elastisk hestehale holdere. For råd om valg garn, ser du tipsene på slutten av artikkelen.

Bruksanvisning

En Bestem hvor lenge fossen vil bli. Anbefalte ferdige lengder er 12 inches for kort til middels lengde faller, 18 inches for middels til lang lengde faller, og 36 inches for lange fall. Klipp tråden og plast snøring på doble ønsket lengde pluss en ekstra tomme for knyting.

2 Split garn og plast snøring i to like store hauger. Hold garnet flat for å lette veving. Å flate plast snøring, kjører bitene under en lunken jern, trekke dem rett.

3 Brett ett stykke garn i to. Hold sløyfe på svingen, sett denne under hestehale band. Reach under og gjennom løkken og trekk den lange ender, gjør en knute rundt hestehale band. Trekk knuten stramt for å være sikker på at den holder. Gjør det samme med plast, men knytte en enkel knute etter looping og trekke for ekstra sikkerhet.

4 Hold veving materialer rundt bandene, og pass på å rave garn og plast for å fordele dem utover høsten. Skyv og komprimere knop sammen til bandet er fylt. For sammenhengende lag av garn og plast, er det bare løkken over tidligere knop.

5 Når alt garnet og plast er på båndene, skyve knop over slik at omtrent en tomme av hestehale holderen er klar for enkel bruk.

6 Trim fossen for å jevne ut den ferdige lengden.

Hint

  • Når du kjøper garn, kjøpe tekstiler som faktisk ser ut som menneskehår. Mange bedrifter gjør super-chunky ull blander som omtrentlige utseendet av dreadlocks; dette er det utseendet du ønsker. Klikk på linken i Resources for et nærbilde bilde av foreslåtte materialer.
  • Føl deg fri til å blande farger. Kjøp halvparten av garnet i en skygge, og kjøpe mer i en farge som matcher håret ditt for en mer realistisk utseende.
  • For å rengjøre og friske utvidelser, spray dem med en lukt Neutralizer og la tørke.
  • Ikke dra garnet under skjæring. Trekke gjør for drastisk ujevn lengde i det ferdige produktet.
  • Vær nøye med å ikke trekke strikken for mye. Kjøp den sterkeste, tykkeste som mulig for å unngå brudd lenger ned i veien.

Related Posts