Hvordan lage Anime Hair Buns

April 4 by admin

Hvordan lage Anime Hair Buns


Ordet "anime" refererer til en japansk animert film eller TV-show. De første eksemplene på japansk animasjon daterer seg tilbake til 1917. Siden da har moderne teknologiske fremskritt og talentfulle anime kunstnere bidratt til å skape et verdensomspennende anime industri verdt over $ 100 milliarder dollar. Den stiliserte anime tegn har ofte lignende funksjoner, for eksempel større enn livet øyne, futuristiske klær og fargerik stil hår. Begrepet "cosplay" refererer til menn og kvinner som liker å kle seg ut som sin favoritt anime karakter. Anime hår boller er en enkel måte å legge den siste finishen til din cosplay utseende.

Bruksanvisning

1 De-floke håret ved å gre gjennom det med en hårbørste. Pensle hele håret tilbake, som om å sette det inn i en hestehale. Bruk kam for å skape en ryddig midten avskjed. Fest en side opp, ved å skyve hårspenner i håret.

2 Trekk alt håret fra den løse delen opp i en høy hestehale, ved hjelp av kam å glatte alle løse hår. Fest håret ved å plassere håret bandet på hestehale og pakke det rundt seg selv flere ganger før den holder håret på plass. Gjenta med den andre siden.

3 Kjør en ert størrelse mengde av utjevnings krem gjennom hestehale. Tvinn håret i hestehale og kontinuerlig vikle den rundt seg selv før den danner en ryddig bun. Fest ved å skyve håret klippet over enden av håret, og under bun. Gjenta med den andre siden.

4 Klipp to stykker av bånd, ca 12 inches i lengde. Knytt bånd rundt hver bun, sikring med en enkel knute. Knytte bånd til en bue. Gjenta med den andre siden.

5 Bruk hendene til å jevne noen bortkommen hår, og spray over med hårspray. Bruk shine spray å belegge håret med en fin tåke av skinne slik at den ser blank og ligner på ekte anime illustrasjoner.

Hint

  • For en enda mer autentisk utseende, prøv dette frisyre med rett smell; bang parykk stykker kan kjøpes på nettet, slik at du kan midlertidig endre frisyre.
  • For best resultat, start med tørt, rent og godt betinget hår.
  • Unngå å få hårspray i øynene, og bare bruke i et godt ventilert område.

Related Posts