Hvordan lage Anime Braids

August 7 by admin

Hvordan lage Anime Braids


Japansk anime har ikke bare tomt linjer stappfull av magiske gjenstander, esoteriske krefter og ikke-menneskelige arter, anime skyver også konvolutten med frisyrer. Anime tegn ofte slitasje utrolig bustete, krøllete eller intrikat flettet hår som holder seg på plass uansett hvor de beveger seg. Selv om disse tegnene er animert, kan noen av sine fantastiske frisyrer bli kopiert i den virkelige verden. De fleste oppnåelig er noen av flettet frisyrer. Lag din egen anime flettene for cosplay hendelser eller for å krydre din vanlige "gjør."

Bruksanvisning

1. Begynn med den enkleste av anime flettene: flettet musefletter. Mange anime jenter slitasje flettet musefletter som er pyntet og vridd inn i umulige formasjoner. Bruk denne frisyre som grunnlag for anime bluss.

2 Skjær et par stykker av silkebånd og vridd satin ledningen, måle ut biter omtrent halvparten igjen så lenge håret. For eksempel, hvis håret ditt er 18 inches lang, trenger du 27 tommer lange stykker av bånd og snor.

3 Bobby pin biter av bånd og ledningen til undersiden av håret, avstand dem jevnt langs nedre hårfestet. De vil legge til farge og tykkelse til flettene, akkurat som en anime karakter.

4 Børst håret grundig og del den i midten. Ta til venstre i håret over venstre skulder og skille den inn i tre deler. Skill snorer og bånd, også.

5 Kryss venstre delen over den midterste delen, trekke den midtre delen til venstre. Den venstre delen er nå den midtre delen. Plasser den høyre delen over den midtre delen, trekke den midtre delen til høyre. Gjenta til du har nådd slutten av flette. Fest den med en strikk.

6 napp forsiktig i veving av fletten slik at den ser tykkere. Napp ut på bånd og ledninger som stikker ut fra strikken for å få dem til å se ut som fringy og blusset som mulig.

7 Braid høyre side av håret ditt som du gjorde venstre.

8 Nip to stykker av ledningen ca 20 inches lang, eller 2 inches lengre enn håret lengde. Mate en del av ledningen gjennom veving av hver flette. Dette gjør at du kan bøye og vri flettene i noen form eller konfigurasjon du vil.

Hint

  • Dekorer kronen av hodet med bånd streamere og Rhinestone barrettes. Du kan også legge igjen et par stykker av håret løs i løpet av pannen. Stivne og forme dem med hårgelé. Anime hår er vanligvis stiv.

Related Posts