Hvordan kle for Police Officer Oral Board Intervju

January 19 by admin

Hvordan kle for Police Officer Oral Board Intervju


"Dress for den jobben du vil ha, ikke den jobben du har" er et vanlig mantra som forteller oss hvor viktig dressing til et jobbintervju er. Å gjøre en god og varig inntrykk på intervjueren kan være avgjørende i landing en stilling. For politienhet Oral Board intervju, bør menn og kvinner på en profesjonell måte som viser at de forstår den høye ære for stilling på spill.

Bruksanvisning

1 Gå med mørke farger. Hvis du er på et budsjett, mørke farger ser ut til å ha kvalitet, selv om de er fra clearance rack. Lyse farger viser billig søm eller rynker, så mørke farger er din venn og kan gjøre at du ser like polert som med høyere end klær. Tenk marineblå, svart, sjokolade og mørke nyanser av grønt eller lilla for et elegant utseende som leser profesjonell.

2 Hold kjole antrekk hensiktsmessig. Hvis du ikke vil bruke den for en dags arbeid på kontoret, ikke bære det til intervju. Selv om politifolk bære en uniform, er det flere stadier av rettshåndhevelse som slites virksomhet eller business casual klær til kontoret på daglig basis.

Kvinner bør avstå fra å vise noen cleavage eller på seg noe for stram. Når iført en kjole eller skjørt, holde hemline i knærne. Strømper er ikke et must, men sørg for å ha lukket-toe sko for de mest profesjonelt utseende. Menn bør avstå fra å lyse utskrifter eller noe som kan komme av som en nyhet, for eksempel en fet beltespenne. Dress sko for menn er et must. Aldri tror dine sorte tursko vil passe regningen.

3 For kvinner bære en kjole eller bedrift dress. En kjole er et godt alternativ for en politimann oral bord intervju, men en drakt er bedre. Hvis du har en dressjakke og en kjole som koordinerer, legge jakken for å skape en mer polert look. Unngå frilly kjole eller de med ultra-feminine utskrifter som blomster, som kan være distraherende. Solids fungerer best. Sørg for å ha riktig passform i alle klærne for å sikre at du er komfortabel under hele intervjuet. Hold tilbehør til et minimum, men ikke vær redd for å la din personlige stil vise gjennom med en fet kjede eller silkeskjerf innpakket i nakken.

4 For menn bære en bedrift dress. Selv om en skjorte og slips er akseptabelt, gjør en dress det beste inntrykket. Det er alltid bedre å være overdressed enn underdressed. Vær sikker på at skjorte og slips koordinere, og at den passer passer deg ordentlig. Bruk din skjorte gjemt i en enkel lærbelte. Jo mindre masete utseendet, jo bedre. Du er her for å vise at du er smart og dyktig, ikke at du er den beste kledd person i live, så gå med enkelhet og la din personlighet skinne gjennom.

Related Posts