Hvordan kle en Petite Lady

October 27 by adminÅ være noe annet enn den gjennomsnittlige størrelsen kan være frustrerende. Shopping for klær blir en stor prøvelse, og du kan ikke nyte det så mye som du burde. Klær skreddersydd for mellomstore kvinner er vanligvis for stor for petite kvinner. Sykkelbukser bli full lengde bukser og mini skjørt blitt faste lengde skjørt på petite sized kvinner. Å vite hvordan å kle en liten ramme er like utfordrende som å kle en høy eller stor kvinne. Hemming vil nesten alltid være nødvendig, og finne en god skredder for å få resten av proporsjonene rett på liten ramme er verdt investeringen.

Bruksanvisning

1 Finn skjorter og bluser som faller ned og hvile på hoftene. Noe lenger vil gjøre bena ser kort. Ermene trenger å hvile på håndleddet. Lengre ermer vil dekke hendene og være irriterende å ha på.

2 Hem bukser å ende på bunnen av foten. Bukser som er for lange vil drapere på bakken og bli skitten og revet. Inseam trenger å følge opp på leggen, og etterlater akkurat nok plass i skrittet. For mye rom vil gjøre bena ser kortere. En skredder kan være nødvendig å gjøre disse typer justeringer. Pants trenger ofte å bli tatt i alt over, noe som er litt vanskelig å gjøre, spesielt hvis du er en amatør med en symaskin.

3 Finn skjørt som faller over kneet. Noe lavere vil gjøre personen ser kortere. Pencil skjørt eller plissert skjørt jobbe på en liten ramme, så lenge de ikke faller under kneet. Petite damer kan selv være i stand til å bruke korte skjørt siden det forlenger benet. Igjen en skredder kan være nødvendig for riktig justering. Skjørtet må kanskje tas i midjen eller rundt hoftene. Skjørtet kan være til full til å begynne med, som overmanner petite ramme.

4 Finne kjoler som passer riktig er vanskelig. Skjørtet del må falle over kneet, og toppen av kjolen må passe noe nær kroppen. Mange stiler fungerer, så lenge kjolen er alder riktig. Bruk en skredder om nødvendig. En kjole som er for stor for en petite dame vil gjøre henne ser ut som hun spiller kle seg opp.

5 Finne sko for petite damer er ikke veldig vanskelig. Den vanligste skostørrelse for en petite dame er størrelse 5 eller 6. Sko ofte kommer i smale eller brede størrelser også. Det eneste en petite kvinne vil ønske å se etter i sko, er en liten lett hæl eller flat. Store, chunky sko tendens til å forkorte vekst. I stedet ser for strappy hæler, lette leiligheter og spisse eller runde toe sko. Disse typer sko vil øke din høyde og ser mer passende på en petite ramme.

Hint

  • Siden mange butikker tilbyr petite seksjonene, søke disse delene først for bedre utstyrt klær.

Related Posts