Hvordan kjøpe mor-datter badedrakter

November 6 by admin

Hvordan kjøpe mor-datter badedrakter


Iført matchende klær er en morsom bonding aktivitet for moms og deres døtre like, og mor-datter klær er mer populær enn noensinne. Ta denne trenden til stranden eller bassenget med mor datter badedrakter. Du vil bli en stilig duo i fargerike matchende badetøy.

Bruksanvisning

1 Butikk mor-datter klesbutikker for badetøy. Aqua Badetøy bærer en komplett "Mommy & Me" linje. Footsteps.com er en mor-datter shopping nettside med en badedrakt delen. Sesong, selger Hannah Andersson katalogen badedrakter.

2 Husk din komfort nivå i badedrakter mens shopping, samt hva som er alderstilpasset for din datter. Bikinier er bedårende på pjokk jenter, men hvis du ikke har hatt en bikini kropp siden du ble gravid med datteren din, ikke føler seg presset til mor-datter bikinier bare å matche. Selv om du føler deg helt komfortabel i en snau dress, vurdere om dette ville være et godt valg for din preteen datter.

3 Spør datter som passer hun liker best, om hun er gammel nok til å ha en mening. Få henne begeistret shopping prosessen, fortelle henne at du ikke kan vente med å kle seg som tvillinger.

4 Gjør ekstra binde aktiviteter under shopping tur for å gjøre opplevelsen en spesiell en. Gå ut for en iskrem etter at du har funnet draktene. Hvis du handler på nettet, skrive ut bilder av dresser og bringe dem til en spiker salong. Finn neglelakk som matcher fargene på draktene og tilbringe tid å få fotpleie.

5 Ta bilder av deg og din datter i matchende badedrakter. Ramme en og legge den i din lille jentas rom, så hun vil alltid huske opplevelsen.

Hint

  • Du kan få din datter en American Girl dukke badedrakt samt en matchende farge i hennes størrelse, slik at hun kan komme til å spille mamma.

Related Posts