Hvordan kjøpe en Purse

June 23 by admin

Hvordan kjøpe en Purse


Vesker er en hot motetilbehør med anvendelser som spenner fra å gjennomføre daglige nødvendigheter for å toting små kjæledyr. Med tusenvis av vesker å velge mellom, hvorav mange er ultra trendy, bestemmer seg en håndveske kan være overveldende. Her er hvordan å kjøpe en veske som passer dine individuelle behov og utfylle din sans for stil.

Bruksanvisning

En Bestem den primære funksjon av vesken. Hvis du trenger en bag for daglig bruk, vil en betydelig, varig bag fungerer best. Dersom, på den annen side, du har tenkt å bære vesken bare på formelle anledninger, vil en liten, delikat bag gjør.

2 Velg en farge. Svarte eller brune poser vanligvis fungerer best for daglig bruk, men en pop av farge kan krydre opp en nøytral garderobe palett. Hvis du bruker mye svart, brun og grå, vil en rød veske skiller seg ut pent.

3 Bestem hvordan du ønsker å bære vesken. Hvis du har en tendens til å la vesken bak, er en pose med en skulderstropp det logiske valget. Hvis du foretrekker å bære vesken for hånd, kjøpe en clutch eller veske med korte håndtak.

4 Velg et materiale. Populære valg for vesker spenner fra denim til skinn og variere når det gjelder holdbarhet. Bomull vesker pleier å få skitne over tid og er vanskelige å rengjøre, mens skinn Posene er mer holdbar og lettere å vedlikeholde.

5 Se på andre kvinners vesker for å få ideer. Når du er ute og farter, legg merke til stiler som du liker og ikke nøl med å spørre kvinner hvor de har gjort sine innkjøp. Det er tonnevis av poser for salg på nettet og i butikker, så hvis du ikke klarer å spørre om en pose du liker, kan du aldri se det igjen.

6 Angi et budsjett. Hvis du ønsker en veske til å vare i flere år, bør du vurdere å investere i en høy kvalitet bag. Den opprinnelige kostnaden for en designer bag vil være høyere, men du vil spare penger i det lange løp. Billige vesker vanligvis krever erstatning eller vesentlig reparasjon etter bare noen få år.

Hint

  • Trendy vesker er alle raseri, men de er ikke nødvendigvis praktisk. Hvis du investerer mye penger i en faddish bag, vet at du kanskje ikke ønsker å bære den neste sesongen.

Related Posts