Hvordan kjøpe en Metrocard i New York City

February 20 by admin

Hvordan kjøpe en Metrocard i New York City


Hvis du besøker New York City, kan det være nesten umulig å finne ut hvordan du skal navigere bane. I 2003 ble tokens faset ut av subway system, slik at du nå må kjøpe en New York City Metrocard for å reise til en destinasjon på T-banen.

Bruksanvisning

Hvordan kjøpe en Metrocard

1 Du kan kjøpe en Metrocard med kontanter på ledsager vindu, men noen ganger linjene er lange og sentralbordet har ikke endringen. Ofte vil sentralbordet ikke være i standen deres i det hele tatt. Det er mer pålitelig å bruke en av Metrocard automater plassert i hver stasjon. Du kan bruke kontanter, bankkort eller kredittkort i disse automatene.

2 De mindre automatene, som regel mot venstre side, ta bare kredittkort og debetkort. Linjene er vanligvis kortere for disse maskinene. Begge maskinene fungerer akkurat det samme, bortsett fra det er ingen "Cash" på maskinene til venstre.

3 Når det er din tur til å bruke maskinen, vil du bli spurt om hva slags Metrocard du ønsker. Valgene er: Single Ride, Unlimited eller en vanlig Metrocard. The Single Ride kortet kan bare brukes en gang, og kan ikke etterfylles. Både Unlimited og Regular kan fylles på automatene på et senere tidspunkt.

4 Unlimited kortet lar deg kjøre T-banen en rekke ganger for en fast pris. Varigheten av Unlimited kort er 7 dager, to uker og månedlige. Hver varighet vil være en annen pris og kortet utløper nøyaktig 7 dager, to uker eller en måned etter at du kjøper kortet. For ferierende som skal bruke T-banen ofte, er det 7-dagers ubegrenset det beste valget.

5 Regular Metrocard er bra for en reisende som planlegger å bruke t-banen for noen få enkelte steder. Du kan sette et beløp av penger på kortet du ønsker. Hvis du kjøper en av de utvalgte beløp på skjermen, vil maskinen vanligvis gi deg en bonus på en ekstra tur. Hvis du ønsker å velge "andre beløp," du kan skrive inn det beløpet du vil, men kan ikke nødvendigvis få en Free Ride Bonus.

6 Når du har kjøpt produktet, vil maskinen be deg om å dyppe kreditt- / debetkort eller mate penger inn i maskinen. The Metrocard salgsautomat aksepterer både sedler og mynter. Hvis du velger å bruke et kredittkort / debetkort, kan du bedt om å skrive inn ditt postnummer.

7 Det er det. Ta din Metrocard og alltid være sikker på å få en bekreftelse. Nå kan du sveipe nye Metrocard å gå inn i undergrunnen.

Hint

  • Aldri kjøpe en Metrocard sveipe fra en fremmed i stasjonen
  • Aldri låne din Metrocard for alle

Related Posts