Hvordan kan Tomater Bruke Old Conservo Canner

December 13 by admin

Hvordan kan Tomater Bruke Old Conservo Canner


Den Conservo Canner er en damp canner som var populær på 1930-tallet som fortsatt kan brukes i dag. Dampen canner tar litt ekstra innsats for å bruke, men det produserer deilige hermetikk. Når hermetisering tomater, anbefaler Nasjonalt Senter for Home Food Preservation bruker en sitrus produkt for å opprettholde sikker surhetsgraden. Du kan gjøre dette ved å ta sitronsaft eller sitronsyre i hermetisering prosessen. Du må forberede tomatene først, deretter behandle dem i Conservo canner.

Bruksanvisning

1 Steriliser sylteglassene ved å sette dem gjennom en komplett syklus av oppvaskmaskinen.

2 Ta med vann til å koke i en stor gryte. Når vannet koker, bruke tang for å nøye sette tomatene i vannet i 45 sekunder, og deretter sette dem i kaldt vann i 15 sekunder. Dette vil tillate deg å enkelt skrelle den tomatene. Skyll ut potten og bringe friskt vann til å koke når du har skrellet alle tomatene.

3 Pakk tomatene i halvliter glass og tilsett 1/4 teskje sitronsyre til hver krukke. Hell kokende vann over tomatene og la ca en tomme av plass på toppen av hver krukke.

4 Tilsett 10 kopper vann til den nederste delen av Conservo canner. Dette kalles også vann potten, og det er der dampen kommer fra. Legg flaskeholderen til canner, deretter forseglet sylteglassene til stativet. Dekk med lokk og begynner å koke vann på middels høy varme.

5 Vent å se damp kommer ut av lokket vents før du starter behandlingen timer. Behandle tomatene i 45 minutter. Det bør være en jevn flyt av damp hele tiden den canner fungerer.

6 Slå av ovnen når tiden er opp, og la glassene sitte i 5 minutter. Bruk hermetisering tang for å sette krukkene på et håndkle for å kjøle seg ned. Glassene hermetisert tomater må avkjøles i minst 24 timer. Når kjølig, lagre tomatene i et kjølig område hvor de vil holde i opptil ett år.

Related Posts