Hvordan kan jeg fjerne en Acne Cyste?

May 4 by admin

Stor og vondt å ta på, akne cyster er blant de mest alvorlige typen acne. Selv om noen akne cyster er fast, de fleste er væskefylt; derfor behandling for å eliminere akne cyster bør innebære fjerning av død hud, åpne porene og tørker opp cyste. Det er viktig å unngå sterke kjemiske kremer, som kan inflame akne cyster.

Fjerne død hud

Fjerne død hud rundt akne cyster gjør at porene til å åpne mer fritt, bidrar til å drenere cyster. Det er fysiske og kjemiske måter å fjerne død hud fra ansiktet. Fysisk fjerning av død hud omfatter masserer natron eller mandel måltid på huden, og deretter rensing av huden godt med vann. For kjemisk å fjerne død hud, en sur saft, som for eksempel sitronjuice, kan påføres på huden tre ganger per dag. Den syrer i juicen arbeidet med å fjerne død hud uten slitasje.

Åpning porene

Når den døde huden er fjernet, er det viktig å åpne porene slik at cyster å drenere og tørke opp raskere. En måte å gjøre dette på er å bruke damp til ansiktet. Fyll en skål med ekstremt varmt vann og legg et rent håndkle over hodet. Len 12 inches over bollen med håndkle som dekker bollen og ansiktet. Dampen fra det varme vannet vil billow over ansiktet, noe som vil åpne opp og hjelpe tømme porene.

Steam ansiktet i 5 til 10 minutter, skyll av ansiktet med varmt til kaldt vann. Dette vil skylle bort overflødig olje og eventuelle væsker som har blitt tappet fra akne cyster. Pat ansiktet tørt med et håndkle.

Tørking opp Akne Cyster

Etter at porene har blitt spylt, kan et tørkemiddel brukes til akne cyster å tørke dem opp. Calamine lotion er en svært effektiv substans som ikke bare tørker opp cyster, men vil hindre ytterligere irritasjon og kløe i tillegg. Rist Calamine lotion flasken godt; suge en bomullsdott i lotion. Bearbeid lotion på huden der cyster er lokalisert og la lotion tørke helt. La Calamine lotion på i minst tre timer, eller det kan bæres over natten for en mer intensiv behandling for å tørke opp akne cyster.

Related Posts