Hvordan kan jeg Fest Motorsykkel Rally Pins til en Vest?

June 23 by admin

Motorsykkel rally pinnene er kjøpt eller gitt som gaver for å minnes sykkel arrangementer over hele landet. Motorsykkel rally pins er die-stemplet før de blir belagt, farget og bakt ved høye temperaturer. Mange MC-entusiaster påføre motorsykkel rally pins til lær ridevester som en hyllest til de festivalene de har deltatt i det siste. Plasseringen av motorsykkel rally pins på en vest er vanligvis et spørsmål om personlig preferanse, selv om noen MC-klubber og foreninger kan ha bestemmelser om riktig slitasje av vester.

Bruksanvisning

En Bestem hvor pinnen hører på vesten. Hvis du tilhører en motorsykkel klubb eller forening, finne ut om noen regler gjelder for anbringelse ikke-klubbens overbevisninger til vest. Noen lag og foreninger tillate et begrenset antall pinner i enkelte steder, mens andre ikke tillater noen. Hvis vest regelverket ikke gjelder for deg, velg en plassering på vest som er usannsynlig å friske opp mot utvendige flater for å unngå riper eller miste motorsykkel rally pin.

2 Gauge om innleggene på motorsykkelen rally pin er lengre enn tykkelsen på vesten. Hvis innleggene vises for lenge, kan det hende at pinnen ikke påføre sikkert til vest. Hengende pinner kan ta på klær, benkeplater og annet inventar og kan falle av. I sjeldne tilfeller kan innleggene bryte hvis motorsykkelen rally pin fanger på noe mens de festene fortsatt på plass.

3 Skyv innlegg av motorsykkelen rally pin gjennom vest. Fest festene til innleggene. Hvis pin siger ned, må du bruke papp for å stabilisere motorsykkelen rally pin.

4 Klipp et stykke tynn kartong omtrent samme størrelse som din motorsykkel rally pin. Fjern festene, men la pinnen på plass. Trykk innlegg av motorsykkelen rally pin gjennom papp, feste papp sikkert til innsiden av vesten. Erstatt festene på motorsykkelen rally pin over papp. Papp funnet på matvareemballasje er vanligvis riktig tykkelse. Dette trinnet er bare nødvendig hvis innleggene på motorsykkelen rally pin er for lange, og vil føre til at pin for å henge ned en gang festet til vesten.

Hint

  • Hvis du har mistet eller forlagt festene for motorsykkelen rally pin, kan du bryte viskelær off to blyanter og trykk dem over innleggene.
  • Blyant viskelær også hindre skarpe innlegg og festeanordninger fra å komme i kontakt med huden. Hvis du ofte bære en motorsykkel vest uten en skjorte under, kan blyant viskelær gi ekstra komfort.
  • Papp fra en frokostblanding boksen er det ideelle materialet for å sikre din motorsykkel rally pin til vest.

Related Posts